≫ 

Grupković: Demokratama nudimo mesto predsednika opštine Vračar

Vračar ne sme da bude talac ucena Pokreta Dosta je bilo i da se mora formirati većina od 38 odbornika od ukupno 45, što znači bez odbornika pokreta Dosta je bilo. U tom slučaju bismo mi ponudili DS da predloži kandidata za predsednika opštine - rekao je Grupković

  • 0

Predsednik Skupštine opštine Vračar Mihailo Grupković izjavio je danas, posle konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, da će mesto predsednika te opštine biti ponuđeno Demokratskoj stranci.

RADULOVIĆU, VRATI 7 OTETIH MANDATA: Oštra poruka zastupnika liste DOSTA JE BILO na Vračaru

- Na konsultacijama sa SNS smo se svi saglasili da Vračar ne sme da bude talac ucena Pokreta Dosta je bilo i da se mora formirati većina od 38 odbornika od ukupno 45, što znači bez odbornika pokreta Dosta je bilo. U tom slučaju bismo mi ponudili DS da predloži kandidata za predsednika opštine - rekao je Grupković novinarima.

On je izrazio nadu da će demokrate to prihvatiti i da će se na taj način napraviti jedna od nastabilnijih većina u Srbiji.

- Ja ću njih pozvati na konsultacije u ponedeljak i da se o svemu dogovorimo još jednom - kazao je on.

RADULOVIĆ: NE MOŽE PREDSEDNIK OPŠTINE BITI NEKO KAO KUZMANOVIĆ, sa ozbiljnim nepravilnostima u izveštaju DRI

Prema njegovim rečima, na konsultacijama su se danas pojavili predstavnici SNS sa svojim partnerima, SPS, DS S i time, kako je kazao, pokazali spemnost na zajednički dogovor u cilju formiranja efikasne i sposobne vlasti na Vračaru.

- Smatram neodgovo5rnim što se nisu odazvali predstavnici DS i Pokreta Dosta je bilo jer su time na neki način pokazali nepoštovanje funkcije predsednika Skupštine opštine - istakao je Grupković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA