≫ 

Ovo je kandidat SNS za predsednika opštine Vračar! (FOTO)

Nedeljković je internista, kardiolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta i načelnik prijema na Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Srbije

  • 0

Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu dr Milan Nedeljković kandidat je Srpske napredne stranke za predsednika beogradske opštine Vračar.

SNS Vračar: O formiranju opštinske vlasti sa svima, osim sa Dosta je bilo

Njegovim izborom, ukoliko se to dogodi danas popodne, Demokratska stranka će posle više od dve decenije otići sa vlasti na Vračaru.

Nedeljković je internista, kardiolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta i načelnik prijema na Klinici za kardiologiju Kliničkog centra Srbije.

Šef odborničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" u skupštini opštine Vračar Ugljesa Mrdić izjavio je ranije danas da je ta lista jutros potpisala koalicione sporazume o formiranju odborničke većine sa SPS, DS S i LDP.

"Postignuti dogovor o odborničkoj većini omogućava da se danas popodne izaberu predsednik opštine i ostali organi vlasti na Vračaru", rekao je Mrdić.

Odbornik LDP Mihajlo Grupković je ranije izabran za predsednika skupštine te opštine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA