≫ 

BIZARNA NESREĆA NA ADI: Dvojica biciklista se SUDARILA, obojica TEŠKO POVREĐENI!

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 97 intervencija, od čega 28 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i hipertoničari, dok alkoholisanih i tuča nije bilo u velikom broju, dodala je Macura

  • 5

U Beogradu se protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda, a u jednoj od njih je došlo do direktnog sudara bicikala dvojice biciklista na Adi Ciganliji, koji su prevezeni u Urgentni centar sa teškom traumom, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

Do sudara biciklista, 50 i 49 godina starosti, došlo je u 19.39 sati kod restorana "Jezero".

U saobraćajnoj nezgodi na Kružnom putu na uglu sa Kumodraškom ulicom u 20.24 sati lakše je povređen 23-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Do nezgode je došlo i u 21.34 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Ivana Ribara, pri čemu 30-godišnji muškarac i 50-godišnja žena nisu zadobili povrede, ali su imali hipertenziju i prebačeni su u KBC Bežanijska kosa.

Foto: Telegraf, e-stock.us/Miloš Rafailović Foto: Telegraf, e-stock.us/Miloš Rafailović

U 21.09 sati na Kružnom putu kod Opštine Novi Beograd povređen je 28-godišnji muškarac i, takođe, prevezen u KBC Bežanijska kosa.

U istu ustanovu prebačena je i 54-godišnja ženska osoba, koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi u 23.02 sati u Bulevaru Mihajla Pupina.

Hitna pomoć je protekle noći imala ukupno 97 intervencija, od čega 28 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici i hipertoničari, dok alkoholisanih i tuča nije bilo u velikom broju, dodala je Macura.

Ona je navela i da juče zabeleženo 130 intervencija Hitne pomoći od kojih 59 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda, među kojima i lančani sudar kod "Arene" u kojem je devet osoba zadobilo lakše povrede.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Who

    9. jul 2016 | 09:52

    Predpostavljam da su slušalice bile na ušima, moram da priznam da muzika može da služi kao motivacija, ali nekad je lepše osluškivati prirodu nego živeti u nekom imaginarnom svetu.

  • Mile

    9. jul 2016 | 09:56

    Ma kad svi jurcaju I ne paze, automobilisti, kamiondzije, taksisti, motoristi, biciklisti, daci, penzioneri, domacice......sta je sa vama ljudi. Jurite u nesrecu. Smirite se.

  • ♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂

    9. jul 2016 | 11:10

    Biciklisti su najbezobzirniji vozači-učesnici u saobraćaju koje policija nikada ne kontroliše! Voze brzinom većom od 80-90km/h i za to ne snose nikakvu kaznu. Često voze pod uticajem alkohola. Svugde ispred kafana i prodavnica može videti i po 36 bicikala naslonjenih na zid ili drvo. Znam čoveka koji je za manje od 5 sati stigao do Budve! Ne polažu vozački ispit - čak ni propise. Što je najgore vrlo često preduvaju gume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA