BIĆE SASLUŠANA UČENICA koja je pisala o SEKSU SA PROFESORIMA, kao i DIREKTOR i PSIHOLOG škole!

- U školi vlada prava drama od kada smo saznali da je slučaj došao do javnosti i tužilaštva. Svima nam je jasno koje kolege su glavni akteri ovog seks-skandala - rekli su iz škole

  • 25

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu saslušaće Tamaru Marinković, koja je knjigom "Trofej" zapalila znatiželju javnosti jer je opisivala seksualne veze učenice sa profesorima, kako se sumnja, Saobraćajno-tehničke škole koju je pohađala. Zbog navoda da je sve što je u knjizi opisivala stvarno, biće saslušani psiholog i direktor škole koji je u to vreme bio na funkciji.

"ZA NJU SU PROFESORI BILI TROFEJI": Oglasio se direktor škole čija je učenica napisala ŠOKANTNU KNJIGU (FOTO)

Svrha ovoga razgovara je utvrditi da li je istina da je, dok je pohađala školu i bila maloletna, zaista imala odnose sa profesorima kao što je opisala u knjizi.

- U školi vlada prava drama kada smo saznali da je slučaj došao do javnosti i tužilaštva. Svima nam je jasno koje kolege su glavni akteri ovog seks-skandala. U romanu je Tamara otkrila predmete koje predaju i mesta gde žive, pa nam nije trebalo mnogo da zaključimo. Najgore je tim kolegama koji su umešani pošto sada rizikuju i posao i porodice - rekao je izvor iz škole za Informer.

Zbog ovog dela iz KNJIGE O SEKSU U SREDNJOJ ŠKOLI, sad učenici hoće da oduzmu DIPLOMU?

U izdavačkoj kući koja je knjigu izdala tvrde da veruju da je sve u knjzii opisano plod Tamarine mašte i da ništa od navedenog nije istina.

Najkontroverznije odlomke iz knjige pročitajte ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gorgeous

    26. jul 2016 | 09:03

    najgore je tim kolegama?!??!?!? a nije im bilo najgore kad su imali sex sa maloletnicom i sa ko zna koliko maloletnica. kakbvo licemerje, strašno

  • Sofija

    26. jul 2016 | 09:03

    Čuj devojčica je sve izmislila! Pa majku vam kretensku, opet štitite profesore pedofile? Dokle? I sad im je frka zbog radnog mesta i porodice? A čemu su se nadali? Istina kad tad izadje na videlo. I SIGURNO JE ISTINA jer da neko napiše ovakvu knjigu, treba da ima debeo razlog!I hrabrost! Ne treba policija da ispituje autora knjige, niti sud, po pravilu bi trebao tužilac da pokrene optužnicu protiv profesora pedofila! Tako se reaguje u pravnim državama!

  • Sonja

    26. jul 2016 | 15:00

    Da li je jos negde u svetu pisac saslusan zbog radnje koja se dogodila u knjizi? Koliko sam shvatila jer priznajem nisam citala knjigu niko nije ponet pod svojim imenom i sada ce da je saslusaju povodom dogadjaja inspirisanih umetnickom fikcijom. Ne verujem da je to tacno i mislim da je sve ovo u funkciji marketinga koji je odlicno odradjen u skladu sa sredinom na koju je primenjen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA