Završeno asfaltiranje platoa pijace "Skadarlija" (FOTO)

Danas se završavaju radovi na poslednjoj fazi asfaltiranja dela platoa pijace "Skaradlija". U ponedeljak će na tom delu pijace početi postavljanje repariranih tezgi, kako bi se obezbedili bolji uslovi prodaje za zakupce i ugodnija kupovina za potrošače. Uslediće reorganizacija i ovog dela pijačnog platoa, koja podrazumeva novi raspored i šire prolaze između tezgi

  • 0

Tokom radova na asfaltiranju pijačnog platoa, pijaca je sve vreme radila kako bi se omogućilo prodavcima da nastave sa radom, a kupcima da se snabdevaju svežim namirnicama za članove svog domaćinstva. I pored izuzetno loših vremenskih prilika, sve faze asfaltiranja pijace završene su u predviđenom roku, kako su Gradske pijace i obećale prilikom otpočinjanja radova.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon više od 50 godina neulaganja, pijaca "Skadarlija" će dobiti izgled kakav zaslužuje jedna od najstarijih i najposećenijih pijaca u Beogradu.

Tokom jeseni, na pijačni plato biće dopremljene nove tezge, koje će obezbediti veći prostor za izlaganje i skladištenje proizvoda, bolju izolaciju tezgi kao i natkrivenost, koja će omogućiti zaštitu kupaca, prodavaca i proizvoda od nepovoljnih vremenskih uslova.

Foto: Promo Foto: Promo

JKP "Gradske pijace" se zahvaljuju sugrađanima na ukazanom strpljenju prilikom izvođenja radova i obećava da će nastaviti da radi na unapređenju uslova kupovine i prodaje, kako bi beogradske pijace postale moderni centri trgovine hranom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA