≫ 

NEZAPAMĆEN SKANDAL: Vozač GSP-a izbacio majku sa bebom iz autobusa jer ju je smestila u kolica!

- Gospodin navodno smatra da beba od dva meseca koja još ne drzi vrat sama treba da bude u mom naručju, umesto vezana u kolicima i zakočena - napisala je ona

Beograđanku M.P., koja je sa dvomesečnom bebom ušla u autobus GSP na liniji 77, vozač je izbacio iz vozila jer se dete nalazilo u kolicima a ne u naručju!

KOLICA ZA BEBE U SRBIJI SKUPLJA OD POLOVNOG "PUNTA": U čemu biste vi vozili vaše dete?

- Gospodin navodno smatra da beba od dva meseca koja još ne drzi vrat sama treba da bude u mom naručju, umesto vezana u kolicima i zakočena. Da li i osoba sa invaliditetom treba da izađe iz kolica i sedne na sedište? Jel moguće da ovo postoji? - pita se ova mlada majka, koja je na svom Fejsbuk profilu ostavila post koji je izazvao veliku pažnju.

Facebook Foto: Facebook

Navodno, ona je prvi put sa bebom bila u autobusu i to samo dve stanice.

- Izgleda da je jako simpatično izbaciti nas na plus 30 stepeni C - dodala je M.P. kojoj se postupak vozača učinio diskriminatorskim i besmislenim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    5. avgust 2016 | 20:16

    Pun mi je vise klinac svih pametnih komentara. Nemate pojima o cemu pricate. Ne potoji zakon koji nalaze da majka mora da izvadi dete iz kolica i sklopi ih. Postoji preporuka GSP-a i to je sve. A vi svi koji se pravite pametni verovatno nikad nigde niste morali da idete sa decom sami, pa ne znate koliko je to sve nemoguce uraditi za 10 sekundi, koliko imate da nervozni vozac zatvori vrata i krene, dok se vi jos niste ni smestili. Sa druge strane kako vozaci voze, nismo bezbedni ni bez deteta u krilu, a kamoli sa dvomesecnom bebom?!? Jesu li ikad neki od vas drzali bebu u rukama da znaju da nema polozaja koji bi bebu u rukama zadrzao? Vozac naglo koci?! Ogranicenje 50? Pa jel se vozite vi nekad autobusima???! Ne znam da li 5% tih vozaca postuje saobracajne propise. Gospodo kojoj smetaju deca koja u autobusu zaplacu, verovatno nemate potomstvo, jer posao bebe je da place!!! Sramota gde nam nacija ide, gde nam je tolerancija 0....

  • Lale 11

    5. avgust 2016 | 19:30

    Gospodja nije razmišljala da na naglom kočenju,neko može da padne na dete. Poštovana gospodjo,da li ste razmišljali da i taj vozač ima decu i da ih hrani i podiže sa tim istim poslom koji radi? Šta bi bilo kad bi otišao na robiju,ne daj Bože toga? Ne branim,nisam vozač gsp,ali ovog puta sam na njegovoj strani. Razmislite malo... ..

  • Đorđe

    5. avgust 2016 | 18:48

    I ja bih te izbacio. Jer ako logično razmišljaš usled naglog kočenja ili sl. može glavica da joj cimne i ode vozač na robiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA