Prvi put u Beogradu koncert filharmonije na otvorenom VELIČANSTVENA NOĆ MUZIKE POD ZVEZDANIM NEBOM (FOTO)

Ulaz na koncert je potpuno besplatan i neće biti podele karata, niti rezervisanja mesta

  • 0

Sve je spremno za kulturni događaj godine kada će Beograd pod otvorenim nebom ugostiti filharmonijski orkestar na jednoj od najlepših gradskih lokacija u okviru prve „Noći muzike“ i time još jednom stati rame uz rame sa mnogim svetskim metropolama poput Beča, Londona, Berlina i Nju Jorka.

Noć muzike zakazana je za 26. avgust u 20.30 časova na stadionu Tašmajdan, kada će 80 mladih, vrhunskih izvođača Regionalne dečje filharmonije dočarati svim posetiocima kako zvuči pravi muzički spektakl.

Foto: Promo Foto: Promo

Organizatori događaja pod zvezdanim nebom naglasili su da im je želja da Noć muzike postane tradicionalna manifestacija i još jedan od simbola leta u Beogradu.

Takođe, važno je istaći da je ulaz na koncert potpuno besplatan i neće biti podele karata, niti rezervisanja mesta.

Foto: Promo Foto: Promo

Marina Uzelac, menadžerka Dečje filharmonije, istakla je da su mladi muzičari oduševljeni što će imati priliku da nastupe pred punim Tašmajdanom i da će Noć muzike biti veličanstveni završetak njihove turneje, nakon održanih koncerata u Zagrebu i Ljubljani.

Foto: Promo Foto: Promo

Na repertoaru koncerta naći će se aranžmani nezaboravnih kompozicija iz poznatih filmskih ostvarenja poput „Lovca na jelene“, „Ratova zvezda”, „Rokija” i „Pirata sa Kariba”, a očaravajuća energija mladih muzičara iz celog regiona na originalan način upoznaće posetioce sa svetom klasične muzike.

Foto: Promo Foto: Promo

Dragomir Petronijević, član Gradskog veća, jednog od glavnih partnera manifestacije, rekao je da će Grad Beograd, kao i do sada, nastaviti da podržava ideje koje doprinose razvoju naše prestonice, kao i njenog turističkog i kulturnog potencijala.

Hvala sto ćete doći!

(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA