TRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE U BEOGRADU: Povređena tri mladića

Prema rečima Nade Macure NIJEDAN incident nije dogodio tokom proslave zlatne medalje na ulicama Beograda

  • 1

Na proslavi uspeha vaterpolista Srbije sinoć u centru Beograda nije se dogodiuo nijedan incident, niti je bilo ikakvih nereda ili povreda, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

SRBIJA SLAVI ZLATO, ALI I DALJE KASKA ZA NAMA: Ovako su hrvatski mediji ispratili finale u Riju! (FOTO)

Prema njenim rečima, vikend noć je protekla uz manji broj tuča i alkoholisanih stanja, sa tri saobraćajna udesa, u kojima su povređena četiri mladića, od kojih ni jedan nije teže pobvređen.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 22 sata, u ulici Braće Jerković lakše su povređena dva mladića starosti 18. godina.

Druga nesreća se dogodila sat vremena nakon pomnoći, u ulici Patrijarha Joanitija, povređen je vozač starosti 22 godine, koji je prevezen u Urgentni centar.

- U ulici Dr Ivana Ribara, jutros oko 04.00 časova, takođe je došlo do udesa u kojem niko nije teže povređen - kaže Macura.

Foto-ilustracija: Uglješa Rašević Foto-ilustracija: Uglješa Rašević

Hitna pomoć je sinoć ukupno intervenisala 101 put, od toga 19 puta na javnom mestu.

Pozive su upućivali hronični bolesnici, mahom asmatičari, rekla je Macura i naglasila da, iako je bilo manjih tuča i alkoholisanja, u Beogradu nije bilo većeg remećenja javnog reda i mira uključujući i masovno okupljanje povodom uspeha vaterpolista.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarleskovac

    21. avgust 2016 | 11:13

    izivljavanje takozvanih mladica,koji jure preko noci i po 100 km na sat.a milicije nigde nema,ni u jednoim gradu u Srbiji,dokle je ova drzava otisla,,,strasno i za najgore drzave sveta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA