Najpoznatija ulica u Beogradu ponovo otvorena. Navijači više neće imati problema da dođu do VOLJENOG STADIONA!

Završeni su radovi u Ulici Ljutice Bogdana, a sledeće godine će početi pored stadiona Crvene zvezde, prema Autokomandi

  • 4

Ulicom Jaše Prodavnovića od jutros su, nakon završetka radova na asfaltiranju vrednih 10 miliona dinara, ponovo krenula vozila javnog gradskog prevoza, a završeni su i radovi u Ulici Ljutice Bogdana od Sokobanjske do Ulice dr Ive Popovića Đaje, kako je i najavio gradski menadžer Goran Vesić.

Zbog radova u Ljutice Bogdana autobuske linije 42, 59 i 78 saobraćaju izmenjenim trasama

Prema njegovim rečima, radovi su obuhvatili pravac od Cvijićeve do Takovske i za proteklih osam dana urađeno je 1.500 kvadratnih metara asfalta i 1.000 kvadrata trotoara.

- Ulica Jaše Prodanovića je važna jer njom ide gradski prevoz i radovi su deo našeg plana da u narednih 10 godina obnovimo sve ulice kojima se kreće gradski prevoz, odnosno 25 odsto svih gradskih ulica. Linije 28 i 40 su na svojim starim trasama - rekao je gradski menadžer.

Vesić je podsetio da su na Paliluli proteklih nekoliko meseci izvedeni radovi u ukupnoj vrednosti od 23 miliona dinara.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

- Asfaltirane su ulice Vojvode Micka, Dragoslava Srejovića, Borčanskih žrtava, Garsija Lorke, trenutno se radi Grge Andrijanovića, a do kraja godine asfalitraće se delovi Pere Ćetkovića, Pakračke i Petra Drapšina. Sledeće godine će se raditi Ruzveltova ulica, za šta imamo novac EBRD-a i radovi će obuhvatiti rekonstrukciju kompletne ulice, sve do Bogoslovije, koju ćemo rekonstruisati sami i gde je planirano postavljanje jedne fontane - kazao je Goran Vesić.

On je podsetio da se rekonstrukcija Ulice Ljutice Bogdana odvija u dve faze. Prvi deo, na pravcu od Sokobanjske do Ivana Popovića Đaje je završen, a drugi, od Ivana Popovića do Bulevara kneza Aleksandra, biće gotov do 19. septembra.

- Sledeće godine radiće se deo pored stadiona Crvene zvede prema Autokomandi, a uskoro kreće i rekonstrukcija Ulice cara Nikolaja, od Maksima Gorkog do Mileševske u dužini od 600 metara. Ti radovi vredni su 25 miliona dinara, a u obnovu te ulice kojom ide gradski prevoz do sada ništa nije ulagano od 2003. godine - rekao je Vesić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    22. avgust 2016 | 12:48

    Malo ste se zaneli, nekada se zvala Ljutice Bogdana, A SAD SE ZOVE MATEJE KEŽMANA!!

  • #zaDuleta

    22. avgust 2016 | 15:04

    Najpozatija ulica u gradu je i dalje vecinom u kaldrmi!!!HUMSKA ULICA!!!

  • 22. avgust 2016 | 19:14

    Džaba ste krečili ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA