KOMŠIJE OD KOJIH CELA SRBIJA TREBA DA UČI: Sami sredili staru fasadu zgrade, tako da bude jedna od najlepših u Beogradu (FOTO)

Stanari su hteli da njihova zgrada ima i ovakvo rešenje za klima-uređaje

  • 31
Foto/Fejsbuk:Sanja Ra-Moj Beograd dušu ima Foto/Fejsbuk:Sanja Ra-Moj Beograd dušu ima

Sveže renovirana fasada stare zgrade u centru Beograda s novim tehničkim rešenjem za klima-uređaje: oni su sakriveni iza ovih rešetkastih "maski".

DA LI U OVOJ ZGRADI ŽIVE NAJBOLJI LJUDI U BEOGRADU? O onome što je uradilo ovih 82 stanara priča ceo grad!

Investitori su sami stanari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • laki

    29. avgust 2016 | 18:36

    Stvarno svaka čast ALI za to na zapadu postoje fondovi ( u koje sami stanari uplaćuju novac ) i kada fasada propadne ili je potreba po popravci, lepo se potroše parice iz tog fonda :).Pa da smo na jasnom Svako domaćinatvo mesečno uplaćuje ne više od 6 eur, 2 kutijije cigareta .... I posle 10 god je to 12/15 soma eura. Znači organizacija je bitna, nista drugo i daj bože da je više takvih savestnih stanara :)

  • ZOKRE73

    29. avgust 2016 | 21:26

    A ja kad trazim 100din od komsija da zamenimo sijalice hoce da me pojedu. Blago njima kad imaju lovu za takvu akciju. A i liftivi mi neradeeeeeee....

  • BGD

    29. avgust 2016 | 19:17

    Za svaku pohvalu. Ali zar ne treba to da uradi stambeno jer se za svaku zgradu placa odrzavanje. Trebalo bi gradsko stambeno malo vise da se posveti fasadama a manje da prebacuje pare na privatne racune.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA