BEOGRAD MEĐU 5 SVETSKIH GRADOVA: Posle Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija i srpska prestonica dobija Viber stikere!

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama koje će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji

  • 3

Grad Beograd je među prvih deset gradova na svetu koji dobija svoje Viber stikere iz serije “Young Love In...”, koji se tako našao u društvu Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija.

Grad obezbedio sredstva za pružanje usluge lični pratilac deteta i u 2016. godini!

Povodom promocije paketa stikera „Young Love In Belgrade", iz Gradske uprave su saopštili da Grad Beograd i kompanija Viber u sredu, 28. septembra u 17 časova oganiziju veliki muzički spektakl na Trgu Republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.

GUARANA VIBER STIKERI za one koji nikad ne spavaju!

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u "stiker paket" koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

Stiker paket "Young Love In Belgrade" globalne aplikacije za razmenu poruka, namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku.

Ovom jedinstvenom paketu "nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji Viber tema su Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju.

Popularni par iz viber stikera svoju ljubav ovoga put doživljava u glavnom gradu Srbije - kraj spomenika Pobedniku, na sastanku "kod Konja", zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, "kulirajući" na kultnim mestima ...

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSs

    21. septembar 2016 | 14:52

    Novi Sad je bio u prva 4 grada u svetu koji ima giga pixel fotografiju

  • Milos Obilic

    21. septembar 2016 | 14:24

    Dzabe to kad naj veca beogradjanka u Srbiji Natasa nece mociu Italiji da koristi ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA