≫ 

NEZAPAMĆEN HOROR USRED DANA U CENTRU BEOGRADA: Vozač GSP uznemiravao devojčicu (15) i dao joj svoj broj telefona

- Vidi, ja jesam stariji, ali bi mogli nekada da se provedemo, samo ti i ja, da niko ne zna - napisao je, između, ostalog vozač, kada mu je devojčicino društvo poslalo poruku

  • 34

Vozač autobusa GSP odmeravao je devojčicu D. Đ. (15) u autobusu, a onda joj na papiriću dao svoj broj telefona i šapnuo: "Javi mi se kasnije".

DOLIJAO SKOPSKI PEDOFIL: Lagao devojčicu (13) da će je oženiti ako bude imala seks sa njim

Devojčica je šokirano izašla iz autobusa.

Nemili incident dogodio se oko 10 sati u subotu, 17. septembra, u autobusu GSP-a Beograd na liniji 23. Petnaestogodišnjakinja je krenula na Košutnjak, gde je njena škola organizovala sportske dane, a čim je ušla u autobus primetila je da je vozač od oko 40 godina, posmatra.

- Odmeravao me je, a onda me je pozvao da dođem do njega. Odbila sam i okrenula se na drugu stranu i telefonirala sa drugaricom. Kada sam izlazila iz autobusa, odjednom mi je pružio papirić i rekao mi: "Javi se kasnije". Tek kada sam izašla videla sam da je na papiriću napisao svoje ime i broj telefona - potresena je devojčica.

D. Đ. je sve ovo odmah ispričala svojoj majci S. Đ., koja je listu "Blic" i dostavila papirić na kom se vozač potpisao i ostavio svoj broj telefona.

Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić Foto-ilustracija: Tanjug/Oksana Toskić

Međutim, to je tek bio početak. Zbunjena devojčica je sve što se desilo ispričala i drugovima, a oni su, kako bi se našalili, vozaču poslali poruku sa jednog od njihovih mobilnih telefona i predstavili se kao ona.

Vozač je odmah odgovorio i pozvao je da se vide.

- Vidi, ja jesam stariji, ali bi mogli nekada da se provedemo, samo ti i ja, da niko ne zna - napisao je, između, ostalog vozač.

Devojčica je sve ispričala majci koja je u utorak obavestila GSP i dala podatke o tačno kom vozilu se radi, jer je vozač svoj broj telefona napisao na dnevnom izveštaju na kom piše i broj vozila i ID vozača.

OVAJ PRIZOR RASPLAKAO JE SRBIJU: Iza potresne slike devojčice koja spava na ulici KRIJE SE JOŠ TUŽNIJA PRIČA!

- Pozvala sam ih i žena koja se javila na telefon mi je rekla da je šokirana da se to desilo, da oni imaju jako puno zaposlenih i da ne znaju o kome se radi, ali da će obavestiti šefa i javiti mi. Ubrzo me je pozvala i rekla mi da je obavešten šef pogona Karaburma, u kojoj je nadležnosti linija 23, da je on rekao da oni nažalost ne mogu ništa da urade, ali da obavezno prijavim policiji - priča S. Đ.

- U policijskoj stanici su me pitali zašto sam uopšte došla da im to prijavim, jer s obzirom da se ništa nije dogodilo, oni ne mogu ništa da urade. Kasnije su ipak rekli da je to strašno, ali da nažalost ne mogu ništa da urade - priča devojčicina majka.

Odmah posle toga, ona je otišla u policijsku stanicu i prijavila vozača.

Međutim, kako joj je rečeno u policiji, s obzirom na to da se ništa nije dogodilo, tu nema mesta za delovanje, a isti odgovor dao je i dežurni tužilac kog su inspektori pozvali da se konsultuju.

- Pozvali su dežurnog tužioca, ali je i ona rekla da nema osnova za pokretanje postupka, već da samo upozorim ćerku ili da skrenem pažnju vozaču. Kako to misle, pa zar ja treba da ga tražim i upozoravam?! - ogorčena je S. Đ, majka maloletne devojčice.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako kažu za u GSP-u, oni su upoznati sa ovim slučajem i trenutno skidaju snimke sa video nadzora iz autobusa kako bi utvrdili šta se dogodilo.

- Za sada znamo ko je u to vreme upravljao autobusom, ali prvo moramo da pogledamo snimke da bismo znali da li je bilo propusta u radu vozača. Ukoliko se utvrdi da je vozač zaista to i uradio, on će biti sankcionisan od strane unutrašnje kontrole GSP-a, a o daljim merama će odlučivati policija - kaže Jovana Paunović, portparol GSP-a "Beograd".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale 11

    21. septembar 2016 | 23:05

    A devojčica od 15 god. izgleda kao da joj je 25 god. Namontira se za školu kao na splav da ide. Svi to vidimo svaki dan...

  • Nata

    21. septembar 2016 | 23:41

    Ma daaaj... Dala je ona povoda njemu, nije tek tako dao broj. Sigurno je flertovala. Uostalom, bilo joj je neprijatno a onda je otisla na prednja vrata daa izadje! :D Smesno... I nije on mogao nista da joj tutne jer bi onda morao da izadje, sama je uzela. Gluposti

  • CECA

    21. septembar 2016 | 23:14

    MANJAKA NA SVAKOM MESTU..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA