JEZIVO: U ovom delu Beograda, svakog jutra posle 7 sati neko PUCA NA PROLAZNIKE!

Meštani Krnjače već dve nedelje preživljavaju horor

  • 4
Policija, uviđaj, pištolj

Foto-ilustracija: Telegraf, pixabay.com

Nepoznata osoba skoro svakog jutra između sedam i osam sati puca iz vazdušne puške na kola koji prolaze Ulicom Partizanski blok u Krnjači.  

 

Zabrinuti stanari ove ulice kažu da je njihov košmar počeo pre dve nedelje.

 

- Prvi je slučaj prijavio jedan naš komšija. Pre dve nedelje parkirao je kola ispred svoje zgrade, a kada se vratio i upalio auto, staklo na mestu suvozača samo je puklo i palo na sedište - prepričava za Blic jedna stanarka ove ulice.

 

LOVAC UBIO MIGRANTA? Stravična nesreća kod Pirota

 

Njen sused je isprva mislio da je u pitanju dečiji nestašluk, i tek juče shvatio šta mu je zapravo desilo.

 

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

 

- Drugi slučaj odigrao se pre tri dana. Mladić i žena su prolazili kolima kada je kapisla pogodila prozor na njihovim kolima i razbila staklo. Čula sam komešanje napolju i videla ih kako unezvereno gledaju okolo. Pozvali su policiju, koja se pojavila nakon dva sata, uzela izjave od nekih stanara, ali na kraju dana nije znala da nam kaže ko bi to mogao biti – dodaje ova žena, koja prosto ne može da veruje da se takve stvari dešavaju u njenom kraju.

 

Treći incident zbio se juče, kada je Saša Jeremić prolazio ovom ulicom na putu do posla.

 

- Metak je iz čista mira probio zadnje desno staklo na mom autu i smrskao ga u paramparčad. Nisam mogao da verujem. Izašao sam iz kola i počeo da se osvrćem oko sebe, ali nikoga nije bilo. Shvatite, nije problem materijalna šteta, već to što mi je na zadnjem sedištu moglo biti dete, a dok policija ne nađe odgovorno lice, ne zna se da li je u pitanju vazdušna ili malokalibarska puška – ispričao je za „Blic“ Saša.

 

Muškarac zadobio prostrelnu ranu u pucnjavi u Rakovici!

 

Dok je čekao da se pojavi policija, radnici na obližnjem gradilištu ispričali su mu da su i sami bili žrtve misterioznog strelca.

 

- Rekli su mi da je jednog jutra metak udario u cigle, rikošetirao i jednog ranio u nogu, a drugog u butinu. Kako neko može da se tako ponaša? – pita se Saša.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

Isto pitanje postavljaju i ostali stanari.

 

- Jeste da je ulica u zadnje vreme prometnija zbog zatvaranja jednog dela pruge i Pančevačkog mosta, možda to nekome i smeta, ali toliko da pucate na ljude? Ne plašim se za sebe, ali imam decu koja u to doba kreću u školu, kreću u vrtić, a i jedno obdanište je baš ovde na uglu. Samo se plašim za decu – kažu stanari.

 

DEDA MI JE UBIO MAJKU DOK SMO PRIČALI PREKO TELEFONA: Jezivi detalji ubistva i samoubistva u Kraljevu

 

U policiji su potvrdili da su dobili poziv povodom ovog slučaja, da su izlazili na lice mesta i da u incidentima nije bilo povređenih.

 

- Radimo na rasvetljavnaju ovog slučaja - rekli su u MUP-u.

 

(Telegraf.rs /Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joks

    30. septembar 2016 | 12:13

    Dva sata čekali da se pojavi policija? Svaka čast, ja bih do tata prečešljao celu Krnjaču uzduž i popreko, rešio bih sve misterije sveta.

  • Luud

    1. oktobar 2016 | 08:16

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA