NEMIRNA NOĆ U BEOGRADU: Povećan broj intervencija Hitne pomoći tokom noći

Pomoć su tokom noći tražili najviše srčani bolesnici i građani sa hipertenzijom koja nije mogla da se reguliše lekovima

  • 1

Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala povećan broj intervencija - 117 od kojih 17 na javnom mestu, uključujući u tri saobraćajne nesreće.

Lovac tvrdi da nije zlostavljao psa i da ga nije namerno vukao kolima! (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći u 21,12 sati u Bulevaru Kralja Aleksandra, povređene su dve ženske osobe, jedna od 47 i jedna od 38 godina, koje su prevezene u Urgentni centar, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se dogodila u 22,35 sati u Bulevaru Zorana Ðinđica kod novog Merkatora, lakše je povređen motociklista od oko 27 godina koji je takođe prevezen u Urgentni centar.

Vesić: Na teritoriji Voždovca ove godine u obnovu škola uložili smo oko 30 miliona dinara

Devet minuta iza ponoći prijavljena je saobraćajna nesreća na uglu Zrenjanskog puta i Ulice bratstva i jedinstva u Borči, ali kada je ekipa izašla na teren na naznačenoj adresi nije bilo povređenih.

Pomoć su tokom noći tražili najviše srčani bolesnici i građani sa hipertenzijom koja nije mogla da se reguliše lekovima.

MISTERIJA U BEOGRADSKOM DOMU ZDRAVLJA: Šalju pacijente na četvrti sprat, koji uopšte ne postoji! (FOTO)

Juče tokom dana, Hitna pomoć je intervenisala 155 puta od kojih 65 na javnom mestu, uključujući u sedam saobraćajnih nesreća, od kojih nijedna nije bila teža.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA