≫ 

GORELI AUTOMOBILI U BEOGRADU: Zapaljeno šest vozila za sat vremena (VIDEO)

Od 1.39 do 2.40 sata u Beogradu je izgorelo ukupno šest automobila, najviše na Čukarici - četiri, uhapšeni osumnjičeni

  • 21

Oko dva sata posle ponoći na tri različite lokacije u Beogradu, izgorela su šest automobila. Niko nije povređen ali je pričinjena velika materijalna šteta.

NESREĆA U BAJINOJ BAŠTI: Trkali se automobilima, pa pokosili dve žene na trotoaru!

Brzom i efikasnom akcijom policija u Beogradu, odmah po prijavi da su zapaljeni automobili na Čukarici, identifikovali su i uhapsili N. I. (22) i maloletnika za koje se sumnja da su izazvali požar. Oni se sumnjiče da su namerno izazvali požar na dva automobila, koji se proširio na još dva

Najviše ih je izgorelo na Čukarici - četiri, a samo na obližnjem parkingu kod solitera u toj opštini - tri. Komšije su nemoćno posmatrale.

- Ovo samo može bolestan um da uradi - rekao je za RTS jedan od komšija.

UDES U CENTRU BEOGRADA: Usporen saobraćaj u svim pravcima

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Brzo je prostrujila vest da je bilo još zapaljenih vozila. Naime, 1.39 do 2.40 u Beogradu je izgorelo ukupno šest automobila. Osim na Čukarici, automobili su goreli i na još dve lokacije u Beogradu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, N. I. je po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv maloletnika biti podneta prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs / RTS / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA