SRPSKA PRESTONICA REKORDER U SLAVLJENJU: Doček 2017. godine u Beogradu će trajati TRI DANA

Čelnici grada na sve načine žele da privuku turiste, ali i da obezbede dobru zabavu Beograđanima, pa će koncerti, najverovatnije na prostoru ispred Narodne skupštine, biti održavani od 29. decembra do 1. januara naredne godine

  • 6
Škotska, Edinburg, Nova godina, vatromet Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Doček Nove 2017. godine na beogradskim trgovima trajaće čak tri dana, a kao najprijatnije iznenađenje pominje se nastup grupe Bijelo dugme.

DOSAD NEVIĐENO: Ovakvi ukrasi će prekriti Beograd pred Novu godinu (FOTO)

Čelnici grada na sve načine žele da privuku turiste, ali i da obezbede dobru zabavu Beograđanima, pa će koncerti, najverovatnije na prostoru ispred Narodne skupštine, biti održavani od 29. decembra do 1. januara naredne godine.

NIKAD VEĆA ZARADA: Beograd povećao budžet za 95 MILIONA EVRA za Novu godinu!

Zvanično su već najavljeni Aca Lukas, Plavi Orkestar, Bajaga i instruktori, Saša Kovačević i Tropiko bend, a nezvanično je potvrđeno da će se među izvođačima sasvim sigurno naći i Bijelo dugme sa Goranom Bregovićem na čelu.

Kako saznaje Blic, ostalo je još samo da se utanači koje će tačno veče nastupiti popularni „dugmići“ koji su rasprodali tri koncerta u srpskoj prestonici, od čega bi mogla da zavisi i njihova cena.

Podsetimo, Beograđani i njihovi gosti su u 2016. ušli sa Lepom Brenom na bini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    27. novembar 2016 | 20:32

    I bi svetlost!... (I trajase tri dana.I kupljena bi hrana.Cuvalo se 5.ooo hiljada.Sve prolazi- pa i nada,da ce ikad biti bolje.To su reci jednog - golje.Pali lampe,neka sija,svi veseli,pa, i - ja!)...

  • MinaGogi

    27. novembar 2016 | 13:52

    Ko kad smo najbogatiji, što da ne bacamo pare.

  • Dragorad

    27. novembar 2016 | 17:20

    Po budalaštinama smo uvek prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA