BEOGRAD VEĆ OD SUTRA POSTAJE PRAZNIČNI: Ovde sve možete da uživate za "dž" i doživite pravu čaroliju!

Beograd ima da ponudi mnogo toga, a bogat program počinje već sutra!

  • 2

Pošto znamo da će Nova godina u Beogradu biti dočekana uz Bajagu i Plavi orkestar na Trgu Nikole Pašića, možemo da se "bacimo" na planiranje preostalih prazničnih dana i prijatno vreme u prestonici.

ŠALTER PRAZAN: Kod zubara na Novom Beogradu pacijente nema ko da primi (FOTO)

TRG OTVORENOG SRCA - 1. decembar - 1. februar

Centralni praznični kutak čini postavka drvenih kućica na Trgu Republike. Tu će se prodavati suveniri, nakit, ukrasi, igračke, topli napici, slatkiši... Svake subote i nedelje u decembru Dečji kulturni centar će izvoditi predstave i programe za decu, uz velike pevačke i zabavljačke zvezde. Na Trgu otvorenog srca biće organizovana i humanitarna prodaja novogodišnjih šolja, kao i izložbena postavka autentičnih proizvoda Srbije, odnosno starih umetničkih zanata i rukotvorina.

ŽENA KOJOJ JE POMOGAO BEOGRADSKI ROBIN HUD PONOVO BOSA: Prvi put sam ga videla, a on mi je dao patike! (VIDEO)

ZIMSKI FESTIVAL "ICE TAŠ" - 15. decembar - 15. februar

Klizalište na Tašmajdanu će u određenim terminima biti besplatno, uz prateći muzički program svakog dana. Biće i predstave za decu, nastupi mađioničara, i svakog petka tematska žurka. Kao poseban deo programa, u Tašmajdanskom parku biće izvođene bajke za decu i biće postavljen muzički zamak.

Foto: Tanjug/Marko Đoković, Tanja Valić, A.Nalbantjan, Promo Foto: Tanjug/Marko Đoković, Tanja Valić, A.Nalbantjan, Promo

TRG BAJKI - 15. decembar - 15. januar

Na platou ispre UK Vuk Karadžić biće postavljena Kuća bajki, u kojoj će se igrati srpske narodne bajke i bajke braće Grim. Na trgu će biti postavljene i tezge na kojima će biti predstavljeni stari srpski zanati i rukotvorine, kao malo lutkarsko pozorište.

KAKO JE POD ZVEZDOM ŽIVEO ČOVEK KOJI SADA ŽIVI POD ORLOVIMA: Priznao nam je to na 29. novembar (VIDEO)

KLIZALIŠTE NA TRGU - 15. decembar - 1. februar

Na Trgu Nikole Pašića biće postavljeno klizalište.

SAVSKA PROMENADA - 16. decembar - 15. februar

Ovde decu i odrasle očekuju raznovrsni programi: koncerti, humanitarne akcije, vatzrometi, takmičenja i podela paketića. Tropiko Bend i Piloti održaće koncert 29. decembra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

DEČJA NOVA GODINA - 16. - 30. decembar

Na Beogradskom sajmu svakodnevno će se održavati besplatni programi za decu. Među 39 planiranih programa je 11 pozorišnih predstava za decu gradskih dečjih pozorišta, 18 muzičko scenskih programa, od čega devet sa novogodišnjim predstavama, osam gala programa sa nastupima glumaca, voditelja, pevača, horova, orkestara i baleta, kao i dva ekskluzivna programa sa poznatim glumcima i pevačima, učesnicima DKCB - ovog festivala Dečje beogradsko proleće 2016.

VOZAČI GSP-a VIŠE NIKADA NEĆE BITI ISTI: Očekuju ih velike promene, koje će putnici OBOŽAVATI

DEVETA TRKA DEDA MRAZEVA - 25. decembar

Ulicom Kralja Milana, 25. decembra će trčati i šetati preko 3.000 Deda Mrazeva i Baba Mrazica. Pod sloganom "Deda mrazevi daruju život" biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Trku će pratiti muzičko-zabavni program na bini kod Terazijske česme.

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

DOČEK NOVE 2017. - 30. i 31. decembar

Za zagrevanje, Aca Lukas i Nijelo dugme, a u najluđoj noći Bajaga i instruktori i Plavi orkestar.

ZIMA DOLAZI, USRED BEOGRADA: Ovako obučeni opušteno su šetali Knezom, a blicevi su sevali na sve strane (VIDEO)

ULICA OTVORENOG SRCA - 1. januar

Tradicionalna manifestacija humanitarnog karaktera, kao i svake godine, održaće se na potezu od Svetogorske do Ulice Strahinjića Bana, i u još nekoliko beogradskih opština.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    30. novembar 2016 | 13:44

    Velika je moja, kolicina straha, ludilo je ovo, vec uzelo - maha, iskustvo mi veli,nista nije dzabe, da ce tako biti,sanse bas su - slabe, zamisao ova ,jeste vrlo - lepa al' se ipak bojim.platicu iz - dzepa...

  • Petar

    30. novembar 2016 | 15:14

    Da, okićen Beograd, a nama u unutrašnjosti mrak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA