≫ 

NOVI HEROJI BEOGRADA: Dvojica tinejdžera očistila NAGOMILANO SMEĆE ispod Brankovog mosta (FOTO) (VIDEO)

Vredni momci su viđeni u akciji sinoć oko 18 sati ispod Brankovog mosta, u delu grada koji obiluje kafićima i noćnim klubovima, ali i koji je nekoliko meseci unazad glavna baza brojnih migranata

  • 31

Dvojica beogradskih tinejdžera pokazali su svoju ljubav prema gradu u kojem su rođeni na jedinstven i za njihov uzrast, nesvojstven način - uzeli su metle i đubrovnik i očistili njegove ulice i trotoare.

ULICE SU ČISTE ZAHVALJUJUĆI NJOJ: Penzionerka volonterski čisti kraljevski grad (FOTO) (VIDEO)

Vredni momci su viđeni u akciji sinoć oko 18 sati ispod Brankovog mosta, u delu grada koji obiluje kafićima i noćnim klubovima, ali i koji je nekoliko meseci unazad glavna baza brojnih migranata.

Namera im je bila da očiste nagomilano smeće, tako da su se sami organizovali i sa plastičnim kesama i drugom opremom bacili se na težak posao.

Foto: Facebook/Marko Dragoslavic Foto: Facebook/Marko Dragoslavic

Šta vi mislite, da li su zaslužili da ih nazovemo ponosom Begrada?

Vidite ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag Novi Sad

    4. decembar 2016 | 08:27

    Ime i prezime...i slike...odmah...moramo poceti svi da se menjamo...svaka cast momci.Sve najbolje...

  • NAPOLEON

    4. decembar 2016 | 08:19

    Retko vidjamo ovakvu sliku, ali ova neka bude motiv svim ljudima da pre svega ne bacaju smece po javnim povrsinama,i kad god mogu da isto uklone jer samo cista sredina-je zdrava sredina.Bravo za momke.

  • Раднаскела

    4. decembar 2016 | 09:28

    Море казнити то одмах, шта они хоће, јел˙ треба да и остали виде, па да почну сви да раде и да нам топ-туристичка дестинација остане без ђубрета?! Зар треба да личимо на Швајцарску??? А угрожавање Љуцки права рециклатора-побеснелих Максова?! Шта ће они да раде?! Шта ће народ да једе, шта ће да се продаје по бувљацима? Вучићуууу реагуј!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA