Pijete kafu odmah pored aviona na beogradskom aerodromu: Pogledajte kako će izgledati novi "Nikola Tesla" (FOTO)

Širimo kapacitete jer postoje realne potrebe i Er Srbije i aerodroma - rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora aerodorma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević

  • 24

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" počela je rekonstrukcija Terminala 1 i krova zgrade početkom ove nedelje, a kako će izgledati prostor za ček-in putnika i vidikovac, možete da vidite već sada.

Kakva je budućnost regionalnih aerodroma u jugoistočnoj Evropi

Portal Tango Six objavio je ekskluzivne fotografije budućeg izgleda zgrade, a vršilac dužnosti generalnog direktora aerodorma „Nikola Tesla“ Saša Vlaisavljević rekao je da je većina komponenti potrebnih za rekonstrukciju već stiglo i da će radovi biti okončani do početka naredne letnje sezone.

- Imaćemo ukupno 33 novih ček-in šaltera nakon rekonstrukcije zgrade, 28 klasičnih i 5 „self ček-in“. Širimo kapacitete jer postoje realne potrebe i Air Serbie i aerodroma – naveo je Vlaisavljević i naglasio da će do završetka rekonstrukcije oba ulaza na ovaj terminal biti zatvorena, ali će šalteri za prijem putnika i prtljaga, kao i pasoška kontrola, nastaviti da rade regularno.

Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT

Kako je dodao, ček-in šalteri u veznom delu će biti povezani sa novim transportnim sistemom.

Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT

- Za sada to nećemo da radimo sa starim delom u kome su „low-cost“ kompanije i čarteri, i koji je trenutno namenjen za 20 odsto saobraćaja. Pre 30 godina ovaj vežni deo bio je namenjen domaćim polascima, a zatim je taj prostor korišćen kao magacin – naveo je Vlaisavljević.

Pored toga što ćete na vidikovcu moći da gledate poletanje i sletanje aviona, bićete u prilici i da popijete piće dok čekate na svoj let.

Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT

Udobnost će vam biti zagarantovana.

Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT
Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT
Foto: tangosix.rs/ANT Foto: tangosix.rs/ANT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECKE

    7. decembar 2016 | 18:07

    AB (aerodrom Beograd) pre 40 godina imao vidikovac(terasu), istina bez kafića. Često smo mi klinci tada posmatrali poletanje i sletanje u to vreme malobrojnih aviona dc 9, karavela..

  • srbija

    7. decembar 2016 | 16:32

    Prelepo

  • Ona011

    7. decembar 2016 | 17:49

    Cemu ovo rasipanje novca...skoro sam bila na aerodromu, vise aerodromskih radnika nego putnika...ali-ima se, moze se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA