METROPOL DAN POSLE POŽARA: Žena koju smo sreli ima ludu teoriju o beogradskom Bermudskom trouglu (VIDEO) (FOTO)

Nedavno je ovde gore Depo, Metropol već ima "čađavu" prošlost

  • 2

Nijedan grad ne voli miris paljevine, a Beograd je u sredu uveče doživeo da mu jedan od simbola, hotel Metropol bude zahvaćen plamenom.

Na svu sreću, povređenih nije bilo, velika šteta će tek doći na naplatu, a mi smo dan posle incidenta u srcu Beograda, napravili nekoliko snimaka kako bi se uverili u izgled zgrade koja je otvorena 1957. godine.

Gledan spreda, Metropol iz Bulevara Kralja Aleksandra izgleda sasvim uobičajeno i netaknuto. Međutim čim se prođe napred, ka Univerzitetskoj biblioteci, vidi se sporedni ulaz i na toj strani su veoma vidljivi tragovi požara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako Telegraf.rs saznaje sa lica mesta, radnici su na terenu od jutros i rasčišćavaju štetu koja je nastala. Prozori sa strane su popucali i veliki deo zida je crn od čađi.

Ko god prođe pored istorijskog zdanja, zagleda i čudi se koliku štetu je požar naneo.

- Živim tu ispod parkića. Sinoć se nije ništa čulo, izašla da prošetam psa i videla šta se desava. Ljudi su bili unezvereni i gledali kako vatrogasci gase požar - kaže sa Telegraf Slavica (46).

Posebno zanimljiva je bila žena koja nam je ubrzo dobacila.

- Da vam ja kažem, obratila nam se jedna starija Beograđanka - živim u blizini već 44 godine, i ovde su neke čudne sile.

- Metropol je već goreo, onomad i Depo, koji je tu, na tri minuta hoda. Ovo je izgleda bermudski trougao Beograda - delovala je zabrinuto gospođa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Profa

    8. decembar 2016 | 18:15

    Ipak je za sve kriv HAARP i antene

  • Nikson

    8. decembar 2016 | 19:36

    A da nije neko od zaposlenih koji, kada je lepo i toplo vreme,puse napolju.A kada je hladno puse u tom delu gde je magacin.Neugasena cigareta ili pikavac,moze svasta da napravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA