CEO NOVI BEOGRAD TRAGA ZA LOTO MILIONEROM: A kod Rade, sedmica!

Dobitnik je za svega 350 dinara uplatio pet kombinacija, od kojih mu je je poslednja donela premiju! Da sreća bude još veća, on ili ona je u ostalim kombinacijama osvojio/la i jednu šesticu, peticu i dve trojke

  • 5

Novobeograđani u poteri za loto milionerom! Misteriozni srećković iz Novog Beograda u ulici Palmira Toljatija osvojio je sedmicu na lotou vrednu neverovatnih 600.000 evra.

Najluđi loto milioneri: Slučajno prebacili na vesti i saznali da su dobili orgoman novac

Dobitnik je za svega 350 dinara uplatio pet kombinacija, od kojih mu je je poslednja donela premiju! Da sreća bude još veća, on ili ona je u ostalim kombinacijama osvojio/la i jednu šesticu, peticu i dve trojke.

Radmili P. (68), radnici na dobitnom uplatnom mestu, to je prva sedmica za 11 godina rada u Lutriji. Iako pamti gotovo svaku stranku, o srećnom dobitniku kaže da ne zna ništa.

- Nadam se da ću premotati film i shvatiti o kome se radi. Toliko sam želela da neko kod mene dobije sedmicu i konačno mi se to ostvarilo. Veoma sam uzbuđena. Gledala sam izvlačenje i čula sam da se radi o Novom Beogradu, ali mi ni na kraj pameti nije bilo da se radi o mom uplatnom mestu. Međutim, kad mi rekoše da je kod mene, nisam znala gde se nalazim. Drago mi je što sam nekoga usrećila. Dabogda bio živ, zdrav i radostan, i nek taj novac potroši u sreći i zadovoljstvu. Nek mu bude drago do kraja života kao što je meni danas i biću zadovoljna - sa osmehom od uha do uha priča Radmila.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

LUDA KOMBINACIJA, ČETIRI OSMICE: Loto dobitak u Rakovici!

Na njenom radnom mestu juče je bilo pravo slavlje, nije bilo osobe koja joj nije čestitala, dok je ona skromno odmahivala glavom govoreći: „Nije do mene, svako svoju sreću nosi sa sobom“.

- Toliko je dobitaka prošlo kroz moje ruke - 50.000 evra, milion dinara, „fijat punto“ i bezbroj šestica, ali nije ovo srećno mesto, ljudi su srećni, to je moja deviza. Moje je samo da maksimalno budem korektna prema svakome i da objasnim sve što treba, jer ne volim kada stranka ode nezadovoljna - objašnjava nam Radmila, koja nas je u čast njene prve sedmice častila „greb-greb“ srećkama i bombonama.

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iju

    15. decembar 2016 | 10:00

    A zbog cega se traga za tom osobom,koga to toliko treba da interesuje,neka samo nije namestaljka,nek uziva

  • pinkman

    15. decembar 2016 | 09:10

    A kako je milioner sa 600,000? :)

  • Sava

    15. decembar 2016 | 09:54

    Da li ce te nekad naci dobitnika? Stalno tragate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA