Najluđi loto milioneri: Slučajno prebacili na vesti i saznali da su dobili orgoman novac

Zbog utakmice nisu gledali izvlačenje, ali su dan kasnije saznali za dobitak od 11 miliona evra

  • 0

"Luda" irska porodica tek dan pošto im je izvučena dobitna kombinacija, saznala je da postaje vlasnik fantastičnih 11.345.002 evra.

Njihov loto džekpot odjeknuo je Irskom i Evropom, ali su oni počeli da razmišljaju o tome da su možda novi milioneri, tek kada su na vestima videli da je dobitni listić uplaćen u prodavnici na benzinskoj pumpi na kojoj je i njihov.

- Prošla nedelja bila je tipična kao i svaka druga. Kuvao sam večeru za nas i decu, a potom otišao da gledam utakmicu. Ali, najpre sam prebacio na vesti. U neverici sam gledao kako pokazuju prodavnicu u kojoj je uplaćen dobitni listić. Uzeo sam listić i mirno otišao do supruge, zamolio je da proveri brojeve na svom mobilnom, na aplikaciji Nacionalne lutrije. Čitao sam joj brojeve, jedan po jedan. Kada smo potvrdili četvrti broj, nekako sam znao da smo to mi.

- Celu noć smo proveravali brojeve iznova kako bismo bili sigurni da nismo pogrešili - ispričao je novopečeni multimilijunaš kada je došao podići svoj dobitak.

Ono što je ovaj anonimni milioner želeo da se zna, jeste da ne namerava da napusti posao koji radi, već će novak krckati vremenom i sigurno otići na neko egzotično putovanje.

- Kao i obično, kuvaću praznični ručak. Bićemo okruženi porodicom i mnoštvom dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA