≫ 

UŽAS NA FILOZOFSKOM FAKULTETU U BEOGRADU: Huligani upali na tribinu i napravili skandal (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio tokom tribine o istoriji Republike Srpske na Filozofskom fakultetu

  • 58

Grupa muškaraca prekinula je juče tribinu na Filozofskom fakultetu u Beogradu tako što je studente udarala kaiševima i rukama po glavi, skandirajući "Zig hajl" i "Hajl Hitler".

 

Na ovom fakultetu u Beogradu školarina je 1.000 evra, a WC je čučavac iz 19. veka

Incident se dogodio tokom tribine o istoriji Republike Srpske na Filozofskom fakultetu, a ceo događaj studenti su zabeležili video snimcima, na kojima se vidi kako nekoliko muškaraca napada studenta fakulteta.

 

 

- Došla sam da prisustvujem ovoj tribini kao i brojne moje kolege koje poznajem. Nakon početka tribine grupa od sedam-osam muškaraca, za koje sam kasnije saznala od kolega da su neonacisti, pripadnici organizacije "Nacionalni srpski front", ustala je i fizički napala studente, udarajući kajišem i rukama po glavi pojedine kolege. Sve vreme su uzvikivali parole "Zig hajl", "Hajl Hitler" i druge –  ispričala je jedna studentkinja, očevidac incidenta, prenosi Blic.rs.

 

Printskrin: Youtube/Mirjana Tomić

Printskrin: Youtube/Mirjana Tomić

 

Dodala je i da su vređali prisutne studente na verskoj, rasnoj, nacionalnoj i seksualnoj osnovi, dobacujući studentkinjama seksističke uvrede i pretnje silovanjem. Jedan od nacista je takođe pretio i nožem studentima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SKOJ

    17. decembar 2016 | 14:53

    Tribina placena od strane USA i Nemacke da objasne Srbima da nije bas toliko tesko mrzeti Srbe u Srpskoj i odreci se naseg naroda u Srpskoj. Usli momci da rasciste Nedicevce i Petu kolonu. Sve se vodi u zapisnik ko saradjuje sa ne prijateljima i svi ce pred sud, samo polako, okrece se kolo srece.

  • Deda

    17. decembar 2016 | 11:59

    E,državo,ušta si se pretvorila?!

  • Dzon25

    17. decembar 2016 | 12:09

    Kako su jadni ovi sto snimaju umesto da skoce za kolegu svi gledaju i snimaju sramota i jedne i druge da bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA