Opština Voždovac organizuje besplatne treninge košarke za devojčice do 15 godina

Pozivamo sve zainteresovane devojčice da se prijave i započnu druženje sa košarkaškom loptom na besplatnim treninzima svakog vikenda

  • 1

U organizaciji Pokreta za žensku košarku Marina Maljković i opštine Voždovac, u nedelju, 22. januara u 12: 30 časova u sportskom balonu „Top Spin“ pri Osnovnoj školi „Dositej Obradović” (Maksima Gorkog 94), biće otvorena deseta lokacija škole košarke gde će devojčice školskog uzrasta do 15 godina sa teritorije GO Voždovac moći besplatno da treniraju košarku subotom i nedeljom od 12 do 13 časova.

Opština Voždovac apeluje: Redovno čistite sneg, kazne su od pet do 50.000 dinara! (FOTO)

Ovom gogađaju koji se sprovodi uz veliku pomoć prijatelja i donatora prisustvovaće i naš proslavljeni košarkaški trener Marina Maljković.

Trenutno, na devet lokacija u Beogradu i Srbiji trenira 400 devojčica na 26 treninga nedeljno. Za dodatne informacije posetite veb stranicu www.marinamaljkovic.rs.

Pozivamo sve zainteresovane devojčice da se prijave i započnu druženje sa košarkaškom loptom na besplatnim treninzima svakog vikenda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    20. januar 2017 | 15:45

    Opstini Vozdovac , sve cestitke za organizovanje sportskih aktivnosti , mladih ! Hvala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA