Gradska opština Voždovac obezbedila sportsku opremu za profesore fizičke kulture!

Prilikom dodele nagrada, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zahvalio se profesorima na trudu koji ulažu u rad sa svojim đacima

  • 0

Profesorima fizičke kulture osnovnih i srednjih škola, uručeni su kompleti trenerki koje im je, za uspešne sportske rezultate, ostvarene protekle godine, obezbedila Gradska opština Voždovac.

Savić: Mi smo izabrani da štitimo interese svih građana (FOTO)

Novih 60 ulaznih vrata za zgrade na Voždovcu (FOTO)

Prilikom dodele nagrada, predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zahvalio se profesorima na trudu koji ulažu u rad sa svojim đacima.

- Opština ulaže u sport i škole da bi našoj deci bilo bolje, lepše i bezbrižnije školovanje, jer znamo koliko je značajno da se deca bave sportom - rekao je Savić.

On je naglasio da će profesori i dalje imati podršku Opštine i najavio da će u narednom periodu voždovački đaci moći da učestvuju u programima na bazenima USC "Voždovac" na Banjici, koji su nedavno vraćeni u nadležnost GO Voždovac.

Član Veća opštine zadužen za sport i omladinu Milan Todić, zahvalio se profesorima koji učenicima prenose znanje i ljubav prema sportu.

Foto: Služba za informisanje,protokol i kabinet Foto: Služba za informisanje,protokol i kabinet

- Posebno želim da istaknem nemerljiv doprinos Udruženja pedagoga fizičke kulture opštine Voždovac, koje u radu sa decom postiže zavidne rezultate na teritoriji Beograda i cele Srbije - rekao je Todić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA