"Mama, da li si spremna za mene?": Saznajte sve što vas interesuje o trudnoći i porođaju u organizaciji opštine Stari Grad

Dobićete praktične savete kako da vam devet meseci drugog stanja stvarno budu blaženi

  • 0

Udruženje žena "Naša Aska", Gradska opština Stari grad i Medigen vas pozivaju na besplatno druženje sa stručnjacima koji će vam na najjednostavniji način objasniti sve što treba da znate o trudnoći i porođaju, kako bi to bio najlepši, a ne najstresniji period vašeg života.

Bez testa i lekara: Evo kako da saznate da li nosite dečaka ili devojčicu

Dan druženja sa trudnicama, mamama i svim damama koje to žele da postanu, pod nazivom "Mama da li si spremna za mene", održava se 31. marta u Opštini Stari Grad, u Makedonskoj ulici 42, od 12 do 17 sati.

Dan je zamišljen kao celodnevni razgovor na teme trudnoće i porođaja, ali iz ugla koji je razumljiv svakoj ženi, bez obzira na to da li ima iskustva ili ne.

Često se u medijima ovaj period života predstavlja kao bauk ili još gore bolest, a to je daleko od istine.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Dobićete praktične savete kako da vam devet meseci drugog stanja zapravo stvarno budu blaženi, kako da se pripremite za porođaj i kako vi možete da utičete na to da on prođe bez muke.

Za svaku buduću mamu, pored njenog izgleda i osećanja u trudnoći najvažnije je i bebino zdravlje. Zato ćemo vam otkriti sve tajne neinvazivnog prenatalnog testa, zašto je on pouzdaniji od dabl i tripl testa i kako umanjuje rizik od amniocenteze.

Rešićemo sve dileme vezane za epiduralnu anesteziju, ali i za matične ćelije koje možete da sačuvate iz pupčanika vašeg novorođenčeta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA