Ko je kriv za rupetine u Vojvode Stepe? (VIDEO)

U "Beogradu putu" tvrde da će rupa biti sanirana već sutra. Do tada, pažljivo vozite

  • 2

Bez ikakvog znaka upozorenja, makar i rukom napisanog, vozače u ulici Vojvode Stepe čeka rupa širine cele kolovozne trake, koju, nažalost, primete tek kada ih prene udarac donjeg dela automobila o asfalt.

Čitalac Telegrafa se iznervirao jer je pomislio da je oštetio automobil, te ga nije mrzelo da izađe, fotografiše rupu i snimi situaciju kako bi nam poslao snimke.

- Kad niko drugi, od nadležnih, neće da upozori vozače, evo ja ću. Da se razumemo, ova rupa stoji ovde već desetak dana i ništa. Što je najgore, vozači skreću naglo u suprotni smer kada vide rupu u poslednjem trenutku, a ovo je jedna od najprometnijih ulica u gradu - kaže naš čitalac i dodaje da ovo nije jedina takva rupa.

Iz Beograd puta smo dobili obećanje da će rupa biti sanirana već sutra.

- Obavešteni smo o tom slučaju i naše ekipe su već uradile betonsku podlogu. Zbog izuzetno visokih temperatura, malo smo odložili asfaltiranje, prvenstveno zbog ljudskog faktora. Nismo želeli da radnike izvedemo po ovoj vrelini, a i asfalt to teže trpi. Međutim, koliko sutra će rupa biti sanirana - kazali su nam u tom preduzeću.

(A. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA