RIBE, NE LOŽITE SE: Seksi frajer je u Nemačkoj, ali i Srbija ima kandidata!

Fotka zgodnog građevinca već danima kruži Fejsbukom i izaziva histeriju među ženskim svetom u Srbiji, pogotovo Beogradu, gde je navodno snimljen. Da bismo rešili misteriju, krenuli smo u potragu i pronašli - NJEGA!

  • 8

Fotografija zgodnog mladića građevinca, koji je navodno uslikan kako po paklenoj vrućini fizikališe u centru Beograda, već danima izaziva pravu histeriju među pripadnicama lepšeg pola na društvenim mrežama! Slika razgolićenog momka postavljena na Fejsbuk za samo dva dana je dobila bezbroj fanova, a očajne Beograđanke uzaludno pokušavaju da mu uđu u trag!

I dok neke komentarišu  da bi volele da im baš on "renovira sobu", velika većina planirala je da se "preseli u Svetogorsku ulicu", gde je mladić navodno uslikan.

Telegraf ne bi bio Telegraf kad ne bi pokušao da razotkrije ovakvu misteriju. Tragom fotografije i zmijskog tela mladog gospodina-fizikalca uputili smo se na gradilište u potrazi za "frajerom godine“. A tamo...od njega ni traga ni glasa! Ali su nas zato dočekali ljubazni momci u radničkim odelima, kojima je znoj curio niz bradu i nogavice. Dobro, nisu baš kao onaj sa fotke, ali nisu ni za bacanje!

- A što ga tražite? Zato što je zgodan? Slikajte mene, i ja sam lep i zgodan – kaže nam simpatični bucko sa gradilišta i dodaje kako "traženog" momka nikada nije video.

Isto nam se ponovilo i na drugom gradilištu u Svetogorskoj, ulici u kojoj je navodno primećena ova "misteriozna pojava". Sa poternicom na kojoj je bilo njegovo lice, a bogami i Bogom dano telo, kružili smo tako sledećih dva sata na 40 u hladu, sve se uzdajući da bi ON mogao da istrči negde iza ćoška, i ostvari nam devojačke snove. Ali avaj!

I taman kad smo, već na izmaku snage, počele pomalo da haluciniramo i da od svakog prolaznika vidimo NJEGA, usledio je poziv iz redakcije! Glas urednika sa druge strane. Pronašli su ga! Da, ali...Prvo neverica u našem glasu, koju je onda smenio jad, pa očaj, tuga, i na kraju opšta žalost!

Devojke, teška srca, ali moramo da vas razočaramo. Istina je surova i boli, naš i vaš seksi frajer zaista radi na građevini, ali u Minhenu!!! Što će reći, daleko od vašeg domašaja.

Ali, šta je tu je, nemoj da ste neke probiračice, već zagledajte ovu momčinu sa naše fotografije. Možda nije neki manekenski tip kao onaj sa fejsa i tvitera, ali će vam, to garantujemo, vrhunski renovirati sobu. A to ste valjda i 'tele, zar ne?!  :-)

(I. Danić / Foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA