≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Igrač Bajerna otkrio šta mu je sudija rekao posle poništenog gola i jednog od najvećih skandala u LŠ

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upravo je De Liht bio taj koji je zatresao mrežu u 14. minutu nadoknade

  • 8
Matijs De Liht Printskrin: X/beingsports

Prošao je Real u finale Lige šampiona posle neverovatnog preokreta protiv Bajerna i golova u 88. i 92. minutu, ali je tu utakmicu bačena velika mrlja posle greške pomoćnog sudije u 14. minutu nadoknade!

Podigao je zastavicu i signalizirao ofsajd, nekoliko sekundi kasnije Matijs De Liht je pogodio za 2:2, da bi glavni sudija Šimon Marčinjak poništio pogodak jer je ranije svirao.

VAR ovde nije bio od pomoći Bavarcima s obzirom na to da se pištaljka ranije čula, o čemu je govorio i Dejan Nedić, dok su igrači Bajerna besno skakali oko njega tražeći odgovore.

A jedan je dao upravo De Liht, koji je posle meča otkrio šta mu je pomoćni sudija rekao:

- Ovo je sramota. Linijski sudija mi je rekao: "Žao mi je što sam pogrešio." Na kraju, ja nisam tip koji želi da krivi sudiju za poraz ili pobedu, tako da Madriđani zaslužuju trijumf jer su slavili sa 2:1. Ali, mislim, ako je to pravilo to je pravilo i to je jedino što mogu da kažem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    9. maj 2024 | 08:36

    Sigurno igraci Reala ne bi te pustili da sutiras,jer su videli da je zastavica podignuta,tako da i da je zastavica ostala dole drugacija bi bila situacija.Hteli ste da glumite,lezite,grceve,a ne da igrate fudbal,a mogli ste da im date i drugi gol da niste hteli da se ponasate kao sto je Real igrao sa Sitijem u polufinalu,jer nekad zbog takvih stvari sreca ti okrene legja .

  • Milan

    9. maj 2024 | 08:18

    Najbolje da ce nacisti da pobede uoci dana pobede

  • ZOKI

    9. maj 2024 | 10:27

    Dao si gol a svi igraci sa golmanom Luninom stali jer su culi zvizduk sudije. Djavla bi dao gol sa onako mlakim udarcem prema golu. To bi Lunin odbranio a plus dva igraca Reala bi te blokirala. Nista Real nije kriv, zasluzeno ide u finale jer je bolji tim. Kriv je Tuhel sa zamjenama igraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA