Opština Palilula organizovala Sajam srednjih škola (FOTO)

Gradska opština Palilula organizovala je danas Sajam srednjih škola u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, na kome je učestvovalo 17 beogradskih srednjih škola

  • 0

Neke od škola koje su se našle na Sajmu su Peta beogradska gimnazija, Šesta beogradska gimnazija, Osma beogradska gimnazija, Dvanaesta beogradska gimnazija, Elektorotehnička škola „Rade Končar“, Elektorhenička škola Stari grad, Geodetska tehnička školai mnoge druge.

Foto: Promo Foto: Promo

Sajam je obišao predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić koji je tim povodom istakao da je ovo dobra prilika za učenike i roditelje, jer ovde mogu dobiti sve informacije o programu, smeru i zainteresovanosti za upis u određenu srednju školu ili gimnaziju.

- Mislim da je ovo jedna lepa akcija, osnovcima smo omogućili da se adaptiraju pre nego što krenu u srednju školu i saznaju šta ih tamo čeka - poručio je Jovičić.

Foto: Promo Foto: Promo

On je naglasio da osnovci danas mogu dobiti informacije i iskustva iz prve ruke, jer su predstavnici 17 beogradskih škola profesori i učenici

- Osnovci su oduševljeni, pre svega što smo im pokazali da brinemo o njima i njihovoj budućnosit, a roditelji su zahvalni što smo njihovoj deci približili šta srednje škole nude - rekao je predsednik.

Foto: Promo Foto: Promo

Jovičić je osnovcima poželeo mnogo uspeha, i najavio je da će opština Palilula organizovati i Sajam fakulteta za palilulske srednjoškolce kako bi oni odabrali ono što je najbolje za njihovu budućnost.

Sajam će trajati u toku današnjeg dana od 12 do 16 časova, a prema rečima predsednika opštine, očekuje se da posle Beogradskog maratona posećenost Sajma bude znatno veća.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA