Ponesi kondom, stavi masku i sredi higijenu: Ovo su uslovi za ulazak u seks-klub u Beogradu pun voajera i svingera (FOTO)

Beograd je dobio "seksualno liberalnu žurku" sa spravama za BDSM, javnim i privatnim krevetima, đakuzijem, pa čak i stolom za masažu

  • 29

Za one koji bi da isprobaju scene iz filmova "50 nijansi sive" ili nešto suptilnijeg "Iza zatvorenih očiju", sada je tu seks-klub na Novom Beogradu. U njemu će se u subotu 13. maja organizovati "seksualno liberalna žurka", koja podrazumeva ostvarenje svih fantazija: sado-mazo odnosa, seksa utroje ili gangbang-u, svingeraju, pred voajerima ili egzibicionistima, sa maskom ili bez nje...

Bili smo na prvoj zabavi samo za perverzne u Beogradu: Na ovoj sado-mazo žurki svingera, voajera se realizuju svi vreli snovi (FOTO) (VIDEO)

Glavni uslov da se uđe u klub koji obiluje spravama za BDSM, javnim i privatnim krevetima, đakuzijem, pa čak i stolom za masažu je da gost ima više od 21 godine i da bude otvoren po pitanju seksualnosti.

Takođe, organizator beogradskog "seksi raja" - Miloš Koprivica - savetuje da se obrati pažnja na još nekoliko sitnica.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Sredite higijenu, ponesite kondome jer se nikada ne zna, a ukoliko želite da budete anonimni, možete poneti svoju masku ili uzeti jednu na ulazu.

- Obucite se normalno i lepo, kao što biste se obukli i za najobičniji izlazak. Ukoliko neko hoće nešto specifično i seksi da obuče, može da ponese garderobu i da se ovde presvuče - objasnio je on.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Poenta okupljanja, kako dodaje, jeste da se pronađu istomišljenici, koji će se družiti, piti i provoditi, a tek ako to žele i raspoloženi su - učestvovati u seksualnim aktivnostima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ideja žurke i jeste da svako ima izbor da radi ono što je njegova lična želja i da pronađe ljude koji žele isto - rekao je on.

Dobra vest za dame jeste da je ulaz besplatan, parovi plaćaju 500 dinara, dok će solo muškarci morati da iskeširaju čak 6.000 dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    9. maj 2017 | 23:27

    Kakav preduzetnik. Da im izdas i fiskalni racun. Zbog nagradne igre. Pa ako tu ne dobiju neku bolestinu, mozda dobiju stan.

  • Nbg

    9. maj 2017 | 23:37

    Jel i to uslov za eu

  • Чика Шабан

    9. maj 2017 | 22:59

    Ajde pa neka je sa srecom! Da sto duze potrajete i sto manje zarazenih posaljete van! <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA