Palilula i Zemun u sredu i četvrtak bez vode

Potrošačima će za najnužnije potrebe u periodu bez vode biti obezbeđene autocisterne

  • 0

Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija", saopštilo je danas da će u sredu, 31. maja i u četvrtak, 1. juna zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode ostati potrošači u opštinama Palilula i Zemun.

Završeni radovi na Makišu: Ceo Beograd sada ima vodu koja je kvalitetnija od mnogih flaširanih!

Kako da se tuširate bez vode? (VIDEO)

Kako je navedeno, potrošačima tih opština, za najnužnije potrebe za pijaćom vodom u periodu bez vode biće obezbeđene autocisterne.

Na opštini Palilula, u sredu, 31. maja od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama 27. marta od Takovske do Starine Novaka, Ðušinoj,Dragoslava Popovića,Stanoja Glavaša, Starine Novaka od 27. marta do Dalmatinske, Dalmatinskoj od Starine Novaka do Ðušine, Kneza Danila od Dalmatinske do Vladetine, kao i u ulicama Kraljice Marije od Starine Novaka do Vladetine i okolnim ulicama.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Na opštini Zemun u četvrtak, 1. juna, od 8 do 15.00 bez vode će ostati potrošači u industrijskoj zoni na Batajničkom drumu od fabrike "Coca-cola" do fabrike "Zvezda a.d, odnosno naselje "13. maj","Elektronska industrija", Poljoprivredno dobro "13. maj", Banka biljnih gena,"Beogradsko bagersko preduzeće" i Fabrika za obradu stakla "Zvezda a.d.".

U periodu od 8.30 do 14 u Zemunu će bez vode u četvrtak, 1. juna biti i potrošači u ulicama Tošin bunar od početka ulice do broja 65, Ivićevoj, Skadarskoj, Petra Kočića i Džordža Vašingtona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA