Prijatelj nestale Jelene (26): Vesela, skromna i vredna devojka, nije imala momka. Svi se molimo za nju

Jelena je u petak veče zatvorila kafić i tek kada se sutradan popodne nije pojavila na poslu, postalo je sumnjivo i prijavljen je njen nestanak

  • 19

Jelena Lazarević (26) nestala je u petak uveče u Beogradu, i od tada joj se gubi svaki trag. Porodica u očaju moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave policiji ili na telefon 066/335-520.

Beograđanka Jelena (26) završila smenu u kafiću, i nestala bez traga: Da li prepoznajete ovu devojku?

Suprug Jelenine sestre je putem Fejsbuka zatražio pomoć. Prema njegovim rečima Jelena je u petak bila na poslu, a kada joj se smena završila, zatvorila je lokal i od tada joj se gubi svaki trag.

- Jelena je rodom iz Prijepolja. U Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom fakultetu, a radi kao konobarica u kafiću Angolo. Tu su je ljudi poslednji put videli oko 23.30 sati. Ona je pola sata posle ponoći zatvorila kafić i od tada joj se gubi svaki trag - kaže Jelenin prijatelj za Telegraf.

Za ovu devojku vlasnici lokala, gosti i svi koji su je poznavali imaju samo reči hvale, ali nisu želeli da daju preuranjene izjave.

- Svakom se može naći zamerka, ali zaista ne znam šta bih vam o njoj loše rekao. Po prirodi vesela i skromna,  Jelena je izuzetno poštena i vredna devojka, za nju ne postoji loša reč. Svi se iskreno nadamo da je živa i zdrava. Koliko znam nije imala momka - dodao je prijatelj.

Takođe smo saznali da se Jelena nije žalila da ima neke posebne probleme, a poslednjih dana ponašala se sasvim uobičajeno.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuga

    4. jun 2017 | 17:02

    Nadam se da policija pregleda snimke na kamerama lokala i da ce se naci neki trag. Na putu do Slavije morala je da je snimi kamera svuda. Nije to neko selo. A i mobilni telefon gde je poslednji put bio dostupan mogu i metar da odrede. Ajde da vidimo za sta nam sluze sigurnosne kamere...

  • MinaGogi

    4. jun 2017 | 16:45

    Daće Bog da se ovo završi na najbolji mogući način, iskreno verujem u to.

  • Trešnja

    4. jun 2017 | 17:44

    Dace bog da, je živa i zdrava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA