Viši javni tužilac: Slučaju Savamala dat je preveliki značaj, Tužilaštvo je bilo pod pritiskom

Više javno tužilaštvo bi moglo da svoj sud o dostavljenom izveštaju MUP-a o Savamali da za desetak dana

  • 2

Viši javni tužilac Nataša Krivokapić izjavila je da smatra da je prevelik značaj dat slučaju Savamala i navela da je vršen pritisak na Tužilaštvo jer su određene informacije date još u septembru prošle godine, ali da mediji, po svemu sudeći, "nisu čuli taj odgovor".

MUP završio istragu za Savamalu i slučaj dostavio Tužilaštvu

Krivokapić je rekla da je uobičajeno da se na dostavljanje dokumentacije iz Ministarstva unutrašnjih poslova čeka duže od godinu dana, te da ima postupaka koji se vode još od 90-ih godina prošlog veka.

Prema njenim rečima, Više javno tužilaštvo bi moglo da svoj sud o dostavljenom izveštaju MUP-a o Savamali da za desetak dana.

- Obrađivač u ovom slučaju je počeo da radi pre dva dana i to najverovatnije neće potrajati duže od deset dana. Mada može da bude i duže jer nemamo dovoljno zamenika tužilaca - izjavila je Krivokapić za portal N1 tv.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hipster..

    20. jun 2017 | 13:52

    Samo bravo i napred..Lepo obrazlozenje!!!Dostojno nekoj banana drzavi.

  • Zemun

    20. jun 2017 | 13:51

    Da li je ova gospodja svesna šta izjavljuje. Viši javni tužilac. Predsedniče pozabavi se pravosudjem, kriminal okoreli. Koji kriminalci sa ulica oni su male bebe za njih. Proverite sudije, tužioce i ostale i biće jasno kao dan a mislim da je to jasno odavno ali se fino ćuti. Zašto. Verujem Vučiću ali mi se čini da ne može sam. Podrška da se pravosudje vrati u pravne tokove, teško ali moguće potrebna je podrška nadam se da će i to vreme doći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA