Rok za izbor sponzora Arene Beograd produžen do 3. jula

Ugovor o sponzorstvu biće potpisan na pet godina

  • 0

Rok za dostavu prijava za izbor naslovnog sponzora Arene Beograd, produžen je do 3. jula do 13.00 sati, objavljeno je danas u dnevnom listu "Politika".

Beogradska arena traži novo ime: Evo koje uslove mora da ispuni budući sponzor

Kako je navedeno u oglasu, sve ostale stavke iz Javnog poziva za izbor naslovnog sponzora Arene Beograd koji će između ostalog dati i novo ime Kombank Areni, a koji je objavljen 1. juna 2017, ostaju iste.

Prvobitni rok za podnošenje prijava bio je 30 dana od dana objave poziva.

Ugovor o sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

Prema oglasu koji je objavljen 1. juna, budući sponzor, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu Kombank Arena dodati ime svog brenda, a moći će da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju domaća i strana pravna lica, a prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od milion evra, zatim naturalni deo, koji se odnosi na postavljanje dva video zida na spoljnoj fasadi Arene, čija cena sa svim troškovima ne prelazi 1,3 miliona evra.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA