Od 16 do 22 zatvorene su ove ulice: Zbog inauguracije ni garaže neće moći da se koriste

Od 16 do 22 časa za saobraćaj će u oba smera biti zatvoreni Bulevar Nikole Tesle i Bulevar Mihajla Pupina

  • 0
Palata Srbija, SIV, Srbije, Federacije, Novi Beograd, panorama grada, Ušće, reka, Muzej savremene umetnosti Foto: Milena Đorđević

Tokom današnje svečane ceremonije povodom inauguracije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, na pojedinim saobraćajnicama u neposrednoj blizini "Palate Srbija" u Novom Beogradu doći će do preusmeravanja i zatvaranja saobraćaja, saopštio je MUP.

SVE JE SPREMNO ZA INAUGURACIJU: Evo kako izgleda Palata Srbija posle generalke (FOTO)

BEOGRAD ĆE DANAS BITI CENTAR SVETA: Vučić spaja nespojivo

Od 16 do 22 časa za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, u oba smera, na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet. Takođe, za saobraćaj će biti zatvoren i Bulevar Mihajla Pupina, u oba smera, od Ušća do Ulice Trešnjin cvet, kao i od Brankovog mosta do Bulevara Nikole Tesle.

Saobraćaj i linije gradskog prevoza iz pravca Brankovog mosta biće preusmerene na sledeću trasu: Bulevar Mihajla Pupina - Ulica Milentija Popovića - Bulevar Zorana Ðinđića - Ulica Trešnjin cvet, odakle se vraćaju na redovne trase.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

Saobraćaj iz pravca Zemuna, ka centru grada, odvijaće se istom trasom.

Javna parkirališta u zoni "Sava centra" u Ulici Vladimira Popovića, zatim kod Otvorenog tržnog centra i kod Ušća, neće moći da se koriste od šest časova do završetka manifestacije, navedeno je u saopštenju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA