Bahata vožnja u Beogradu: Možete li da prebrojite sve saobraćajne prekršaje koje je napravila ova žena? (VIDEO)

Nije zgoreg napomenuti da decu treba učiti sopstvenim primerom, u praksi. A ovoj ženi to baš ne ide od ruke

  • 43

Čak i da samo "bacite pogled" na ovaj video snimak, bez udubljivanja, primetićete nekoliko saobraćajnih prekršaja koje je napravila žena danas oko 17 časova na Banovom brdu. Možete li da ih nabrojite sve?

Ovako majka u Srbiji uči sina da vozi: Puštaš kvačilo, p***a ti materina (VIDEO)

Odrasla ženska osoba, pretpostavljamo majka, koja vozi automobil, nije stavila sigurnosni pojas. Usput priča i mobilnim telefonom. A što je još gore, dete sedi pored nje na suvozačkom sedištu. Kao da nije dovoljno što maleni sedi napred, već nema ni vezan pojas.

Ako je žena za volanom trudna, dodatno ugrožava i nerođeno dete. Nije zgoreg napomenuti da decu treba učiti sopstvenim primerom, u praksi. A ovoj ženi to baš ne ide od ruke. Sigurno ga ne bi učila da pretrčava ulicu gde stigne već da zastane, pogleda levo pa desno. Zašto onda dečak sedi napred i to bez pojasa?!

Bez obzira da li ste krenuli "iza ćoška" i vožnja vam traje kratko, pobrinite se da učinite apsolutno sve što je do vas da vi i deca koja su sa vama budete bezbedni.

Podsetimo, prema važećim propisima, u motornom vozilu, na prednjem sedištu ne sme da se prevozi dete mlađe od 12 godina. Izuzetno, dete do tri godine starosti može da se prevozi na prednjem sedištu ukoliko se vozi u bezbednosnom sedištu, korpi, koja je okrenuta suprotno pravcu kretanja vozila, kada vozilo nema ili je isključen bezbednosni vazdušni jastuk.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    22. avgust 2017 | 19:59

    Danas sam bio u BeOgradu i nikad više, osim ako moram. Takvu stoku od naroda još nisam video. Trube ti na svakom koraku i ako nisi napravio ni jednu grešku. Ne moze jedna gospodja da sačeka dok se jedan auto izparkira, da bi se ja uparkirao, pa legla na sirenu kao blesava. I na kraju se tiskala izmedju nas dvoje dok nije prošla. U prodavnici kad udješ ponizavaju te ako ne pričaš beOgradskim naglaskom. Tako da me taj lepi beli grad neće skoro videti. A svaki sa BG tablicama kad bude kod nas u poseti od mene neće dobiti razumevanje u saobraćaju, kao ni ja kod njih. Moze da dobije samo batine.

  • Mistik

    22. avgust 2017 | 19:29

    Tacno je da nacinila nekoliko prekrsaja ali bi pojas trebao biti opcija i ne kaznjavati one koji se ne vezu. Ako osoba nije vezana u autu, nikako ne ugrozava druge ucesnike u saobracaju nego samo sebe. To je njihova odluka.

  • ZOKRE73

    22. avgust 2017 | 20:24

    Mnogo je ovih sto im je dosadno u zivotu pa samo slikaju! Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA