≫ 

Lekari se bore za život mališana iz Borče: Dečak (5) u teškom stanju nakon što je drvo palo na njega! (VIDEO)

Zbog nevremena je pričinjena i značajna materijalna šteta, a sa Osnovne škole "Branislav Nušić" na Voždovcu pao je deo krova, pa učenici od petog do osmog razreda danas ne idu na časove

  • 2

Dečak iz Borče, koji ima samo pet godina, u teškom je stanju i trenutno je na lečenju u Urgentnom centru. On je zadobio povrede glave u jučerašnjoj oluji, kada je na njega pala grana.

Kataklizma nad Borčom: Uragan kidao drveće, dalekovode, leteli crepovi sa krovova (FOTO) (VIDEO)

Danas se dečaku stanje pogoršalo, a iz Urgentnog centra jutros su rekli da je dete je u teškom stanju, životno je ugrožen.

Nešto posle 12 sati on je prebačen u Tiršovu na dalje lečenje, piše Blic.

- Dečak O. I. primljen je danas iz Urgentnog centra na Odeljenje hirurške intenzivne tarapije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Dečak je zadobio teške telesne povrede, hirurški je zbrinut u UC, a dalje lečenje i nega deteta će se obaviti na klinici u Tiršovoj. Dečaka prate naši neurohirurzi - kaže prof. dr Zoran Radojičić, direktror Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Zbog oluja sa pljuskovima i gradom koja je prošla kroz Beograd, na Novom Beogradu jednom muškarcu u Ulici trešnjin cvet pala je kapija na leđa, a i na jednog stanovnika Zemun pala je grana. Zbog nevremena se juče u blizini Lida na Dunavu prevrnuo čamac i tada je nestao Ivan D. (75).

Zbog nevremena je pričinjena i značajna materijalna šteta, a sa Osnovne škole "Branislav Nušić" na Voždovcu pao je deo krova, pa učenici od petog do osmog razreda danas ne idu na časove.

Pogledajte video nevremena u Borči:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA