Opština Palilula za bezbednost školaraca (FOTO)

Učenici su na zabavan i interaktivan način u trajanju od jednog školskog časa, koji su vodili pedagozi, uz podršku kostimiranog Total robota i supervizora, edukovani o osnovnim pravilima bezbednog ponašanja u saobraćaju

  • 0

Društveno odgovorna kampanja "Na putu za bezbednost dece u saobraćaju" koju Gradska opština Palilula sprovodi u saradnji sa kompanijom Total Srbija u svim osnovnim školama na svojoj teritoriji, za učenike prvih i drugih razreda, krenula je danas u Osnovnoj školi "Starina Novak".

Učenici su na zabavan i interaktivan način u trajanju od jednog školskog časa, koji su vodili pedagozi, uz podršku kostimiranog Total robota i supervizora, edukovani o osnovnim pravilima bezbednog ponašanja u saobraćaju. Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je početku akcije posvećene malim Palilulcima i poručio da će u narednim danima mališani imati priliku da prođu obuku i steknu znanja na koji način mogu biti bezbedni u saobraćaju.

Foto: Opština Palilula

- Očekujemo da kroz ovakve preventivne akcije imamo što manje nezgoda u saobraćaju i ovim putem apelujemo na vozače da paze i da uspore pored škole. Mi ćemo kroz ovu kampanju učiti decu da ne pretrčavaju ulicu, da ne prelaze na crveno svetlo, kao i kako da se ponašaju na biciklističkoj stazi, zatim između parkiranih vozila i na koje sve načine treba da se ponašaju kako ne bi ugrozili svoju bezbednost - naglasio je Jovičić.

Foto: Opština Palilula

U ime kompanije Total Srbija obratila se Tamara Mandić koja je istakla da su napori kompanije Total usmereni ka deci mlađeg školskog uzrasta, ne samo zato što su ona najviše izložena opasnostima u saobraćaju, već zato što veruju da edukacija dece na ovu temu uvek dobrodošla.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA