≫ 

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U KNEZ MIHAILOVOJ: Kolima jurio ljude, radnici kafića u punom gasu prešao preko noge! (FOTO) (VIDEO)

Prve fotografije i snimci sa lica mesta

  • 86

Još uvek nije poznat  uzrok, niti motiv bizarne nesreće koja je jutros oko 6:55 sati desila u Knez Mihailovoj ulici, kada je jedan muškarac (31) automobilom ford "fokus" u punoj brzini uleteo u pešačku zonu, iz pravca Zmaj Jovine ulice. Kako kažu očevici, kolima je jurio ljude da ih gazi, četiri devojke su uspele da pobegnu, a povređena je Dragana (21), radnica jednog kafića, koja je u trenutku uletanja vozila bila na radnom mestu.

UŽAS U BEOGRADU: Autom uleteo u Knez Mihailovu, ima povređenih

IZRAZITO UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Stravičan trenutak kada je "ford" počeo da gazi sve pred sobom u Knez Mihailovoj ulici!

JEZIVI PRIZORI U KNEZ MIHAILOVOJ ULICI: Auto zakucan u stub, stolice, ograda i stolovi na sve strane, kao posle apokalipse! (FOTO) (VIDEO)

Kako je potvrđeno za Telegraf.rs iz ugostiteljskog objekta čija je radnica povređena, Dragana je radila kao spremačica i bila napolju, jer je obavljala svoj posao, kada je auto u punoj brzini proleteo pored nje.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Pokušao je da napravi polukružno okretanje, ali se posle rušenja kompletnog inventara tri kafića, zakucao u čelični stub. Na licu mesta je uništen automobil, i razlupana šoferšajbna, a on je udario glavu, pa ima i malo krvi, jer nije bio vezan.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vozač je V.S. (31), koji je, kako nezvanično saznajemo, pre lude vožnje bio u jednom lokalu, gde se jako posvađao sa društvom.

Očevici su izjavili da je vozač "forda" bio prethodno tučen i maltretiran od strane petorice mladića i da je vozilom za njima uleteo u pešačku zonu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na svu sreću bilo je rano subotnje jutro, pa u tom trenutku nije bilo mnogo pešaka u Knez Mihailovoj, a četiri devojke koje su prve bile na meti uspele su da pobegnu. Nažalost, spremačica kafića koja je radila svoj posao nije stigla da odreaguje, pa je automobil prešao prekonoge, i ona je trenutno u Urgentnom centru, na operaciji.

Printskrin: Tanjug/Marko Trošić

Kako Telegraf saznaje, vozal je imao preko 1.30 promila alkohola u krvi.

Kako tvrde nadležni, nema nikakve naznake da je bio bilo kakav teroristički napad u pitanju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju66

    28. oktobar 2017 | 11:22

    Sad pronaci tih pet momaka i zajedno sa njim da se porazgovara. Medslja uvek ima dve strane i ako su ga tukli vrv mu je pala roletna i BUM! Ne opravdavam nacin ali razgovor sa njima je nephodan.

  • DaDa

    28. oktobar 2017 | 11:04

    Ovo nema opravdanja jer je ugrozio nedužan narod ali pošto je prethodno pretučen pitam se dokle će nasilnici i siledzije ostajati nekažnjeni? Svaki dan čitamo da je čopor bagre nekoga pojedinca pretukao. Za nasilje treba mnogo veće kazne uvesti i primenjivati.

  • Nikola

    28. oktobar 2017 | 10:27

    Teska robija za pijanog frajera!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA