≫ 

PREDIVNO: Održana predstava JP "Gradsko stambeno" za mališane, naučili su važnu lekciju

Veoma je bitno da mališani nauče da nikako ne smeju sami da rešavaju problem ukoliko se zaglave u liftu, već da zovu pomoć

  • 0

JP "Gradsko stambeno" deset godina zaredom organizuje predstavu "Lift nije igračka" namenjenu najmlađim građanima Beograda. Tim povodom organizovana je objedinjena edukativna predstava koja je danas održana u Pionirskom gradu.

Radili su 6 godina zajedno, da bi njihova zgrada imala najlepši ulaz u Beogradu: Pobedili su! (FOTO)

Veliki broj mališana koju su prisustvovali predstavi, mogli su pored zanimljive priče o Vili Liftvili da čuju i o tome kako treba da brinu o zajedničkim delovima stambenih zgrada, o higijeni, fasadi.

Cilj predstava koje organizuje JP "Gradsko stambeno" jeste da edukuju mališane kako bezbedno da koriste lift i da ne paniče u slučaju da se isti zaglavi. Takođe je cilj da najmlađi Beograđani nauče da su zajednički delovi stambenih zgrada zapravo i njihovi, kako bi mogli i sami da edukuju komšije, roditelje da se više zalažu za zajednički životni prostor.

Edukacija dece putem ovakve predstave bitna je, ne samo za mališane, već i za sve građane Beograda.

Edukativne predstave su veoma bitne za mlade generacije, što pokazuje činjenica da se škole rado odazivaju na akcije koje organizuje ovo preduzeće. Tokom ovih deset godina, predstave su se održavale u oko 80 škola.

Veoma je bitno da mališani nauče da nikako ne smeju sami da rešavaju problem ukoliko se zaglave u liftu, već da zovu pomoć.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA