Vozili smo se Beogradom u toku i posle radova: Evo koliko nam je trebalo da stignemo od Ušća do Bogoslovije preko Slavije (VIDEO)

Kada su bitne deonice bile još zatvorene, našoj ekipi je trebalo 40 minuta da stigne od navedenog polazišta do krajnje tačke

  • 2

Beograđani su 180 dana, koliko su trajali radovi na Slaviji, u Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj, muku mučili sa gužvama, ali od četvrtka, 16. novembra mogu da odahnu, pošto su tada otvorene sve rekonstruisane deonice za saobraćaj.

Pre tačno 125 godina krenuo je prvi tramvaj u Beogradu, a vukli su ga konji: Neverovatne slike prestonice stare vek i četvrt

Dan uoči puštanja saobraćaja u navedenim ulicama ekipa Telegrafa patrolirala je beogradskim ulicama i izmerila koliko je u sred špica potrebno da se stigne od Ušća na Novom Beogradu, do kružnog toka na Bogosloviji. Isto merenje smo izvršili dan nakon što su sve ove deonice puštene za saobraćaj, 17. novembra.

U danu kada su bitne saobraćajnice Beograda bile još zatvorene, našoj ekipi je trebalo 40 minuta da stigne, od navedenog polazišta do krajnje tačke.

Dan nakon završenih radova, naša ekipa je prošla istom putanjom, a ovo putovanje bilo je oko deset minuta kraće.

Uostalom, da vam ne bismo mi prepričavali, sami pogledajte kako je sve to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA