Evo kada prestaju GUŽVE NA GAZELI i dokle će trajati radovi na auto-putu

Iako je najavljeno da će radovi od mosta "Gazela" do Aerodroma "Nikola Tesla", smeru Beograd-Šid, trajati samo do 21. novembra, taj rok je ipak probijen. U "Putevima Srbije" saznajemo da će radovi trajati do petka, 24. novembra

  • 2

Iako je najavljeno da će radovi od mosta "Gazela" do Aerodroma "Nikola Tesla", smeru Beograd-Šid, trajati samo do 21. novembra, taj rok je ipak probijen. "Gazelu" je i jutros bilo nemoguće preći, jer je za saobraćaj već 11 dana zatvorena krajnja leva saobraćajna traka, i to u periodu od 7 do 17 sati.

Počinju radovi i na Gazeli, biće vam potrebno mnogo strpljenja: Naredna tri dana biće zatvorena po jedna traka u oba pravca

Izvođač radova, "Putevi Srbije", sve vreme molili su učesnike u saobraćaju da imaju strpljenja, da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Međutim, kako je rok prekoračen, vozači postaju sve nestrpljiviji.

U "Putevima Srbije" saznajemo da će radovi trajati do petka, 24. novembra, pa vam sada mi savetujemo da sačuvate nerve još jedan dan.

Inače, gužve su prethodnih 11 dana stvarane su zbog postavljanja javne rasvete i humuziranja zemljišta u srednjem pojasu.

Prethodno je grad "prodisao" 16. novembra, kada su prestali radovi na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i u Ruzveltovoj, ali čep koji se tad stvorio na "Gazeli" samo je nervozu preusmerio na ovu lokaciju.

Daljinac

(J. S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    23. novembar 2017 | 12:16

    Trebalo bi i poraditi malo na Beogradskom saobracajnom fenomenu koji je samo karakteristican u Beogradu a to je da se i posle obicne kisice, naprave velike guzve.

  • Groficaofica

    24. novembar 2017 | 21:33

    A busevi idu na sat vremena,istekne mi dopuna dok cekam sledeci bus koji ide preko mosta,guzve nopisive,sramota za GSP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA