Najluđi provod i ove godine je na ulicama Beograda: Ovo je kompletan plan nastupa na platou ispred Narodne Skupštine i satnica

Kao i svake godine, najbolji provod u novogodišnjoj noći očekuje se na gradskim ulicama. Spektakularni koncert ispred Narodne skupštine biće kruna sedmodnevnog muzičkog programa na ulicama i trgovima Beograda koji će na pravi način ispratiti 2017. godinu

  • 3

Lepo vreme koje se najavljuje za novogodišnji vikend obradovaće Beograđane koji još uvek nisu odlučili kako će proslaviti praznike, budući da dvodnevni koncertni spektakl na platou ispred Narodne skupštine ima po nešto za svakog.

Program počinje 30. decembra u 20h Naksi lajv uvertirom, a zatim od 21h sledi koncert kultne pop grupe Zana. Od 22h očekuje se miljenik ženske publike Željko Samardžić, a od 23.30h na binu će izaći grupa Van Gog.

Foto: Promo

U novogodišnju noć, 31. decembra, takođe će nas uvesti Naksi lajv od 20h, a od 20.30h sledi nastup grupe Balkanika. Legendarna Riblja čorba ispuniće poslednje sate stare godine od 21.30h, a u novu godinu uvešće nas hitovi Ace Lukasa.

Za ljubitelje nešto drugačijeg provoda, grad je takođe organizovao koncert klasike, džeza i evergrina u Sava centru pod nazivom „Nova godina otmeno“. Besplatne karte za ovu manifestaciju se mogu preuzeti na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Kolarčeve zadužbine, dok je ulaz na sve koncerte na gradskim trgovima slobodan.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Desha

    29. decembar 2017 | 13:06

    ... a u novu godinu uvešće nas hitovi Ace Lukasa.Zemljo otvori se!

  • Ime Ime

    29. decembar 2017 | 21:09

    Veoma lijepo. Srećna Nova svima! Mala ispravka, ako može. Ulaz nije “slobodan”, nego besplatan. Zivim u inostranstvu već puno godina, ali srpski jezik srećom nisam zaboravila. :)

  • Vera

    29. decembar 2017 | 13:46

    Academic Lukas, Utah. Koji sund pecan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA