Besplatne škole sporta tokom raspusta u "Šumicama" i "Banjici"

Termini za navedene sportove su od 9 do 14 časova, a škola rukometa, košarke i stonog tenisa održavaće se, takođe, od 1 do 11. februara, radnim danim u periodu od 8 do 15 časova

  • 0

Na predstojećem zimskom raspustu osnovci i srednjoškolci će moći da se bave sportom u okviru besplatnih programa koji su pripremljeni za njih od 1. do 11 februara na Voždovcu.

Zimski sportski kamp "Šumice 2018" ponudiće besplatnu školu košarke, rukometa, odbojke, stonog tenisa, džudoa, realnog aikida i ritmičke gimnastike – ponedeljkom, sredom i petkom u terminu od 11 do 16 časova i utorkom i četvrtkom od 12 do 16 sati. Kamp se održava u Ustanovi "Voždovački centar- Šumice", ul. Ustanička 125/c.

Zainteresovani se mogu prijaviti na telefon: 3472 – 947. Za vreme zimskog raspusta u Sportskom centru "Voždovac" na Banjici (Crnotravska 4) od ponedeljka do petka biće organizovana besplatna obuka i treninzi fudbala,tenisa, korektivne gimnastike i tekvondoa. Termini za navedene sportove su od 9 do 14 časova, a škola rukometa, košarke i stonog tenisa održavaće se, takođe, od 1 do 11. februara, radnim danim u periodu od 8 do 15 časova.

Zainteresovani se mogu prijaviti na telefon 2667 -780. Cilj besplatnih programa je da se svoj deci bez obzira na materijalni status omogući bavljenje sportom, sticanje zdravih životnih navika.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA