Štićenik Doma za nezbrinutu decu (13) napao direktora škole: Važno da smo mu oteli nož, čim ga je nosio, hteo je da ga upotrebi!

Da ne dođe do veće drame potrudio se nastavnik ove škole, koji je naoružanom maloletniku u društvu direktora oteo nož iz ruku

  • 0

Štićenik Doma za nezbrinutu decu "Vasa Stajić" D.N. (13) nožem je jutros napao direktora Osnovne škole "Vožd" D.T. u Bulevaru oslobođenja na Voždovcu, sa kojima dele dvorište.

U alkoholisanom stanju i na konju se zaleteo na svoju ženu, sin Damir uzeo nož iz kuće i prerezao grkljan ocu: Detalji porodične drame u Tutinu

Da ne dođe do veće drame potrudio se nastavnik ove škole, koji je naoružanom maloletniku u društvu direktora oteo nož iz ruku.

Na taj način on je sprečio štićenika da nanese povrede direktoru škole, ali je i sam zadobio posekotinu desne šake.

- Došao sam na posao i video štićenika doma sa nožem u ruci. Odmah smo mu oteli oružje i tako prenebregli da dođe do ozbiljnije situacije. Čim je imao nož, znači da je hteo da ga upotrebi! - rekao je on i dodao da je nastavnik tehnologije rada dobro, a da je štićenik doma pobegao.

O svemu su obaveštene policija i Hitna pomoć koje su odmah došle na lice mesta i ispituju sve okolnosti napada.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA