Kolaps petkom nikad ranije na ulicama Beograda: Još nismo ni krenuli sa posla, a svi strepe šta će da se dogodi u 18 časova (FOTO)

Petak je dan kad je saobraćaj pojačan, ali ovoliko?

  • 3

U Beogradu više ne postoji vreme kad je "špic" s obzirom na to da su gužve i u ono vreme kad bi saobraćaj trebalo da bude rasterećen. Naime, oni koji su se uputili preko Brankovog mosta u smeru ka gradu oko 14 časova, još tada su upali u saobraćajni čep. Kako se približava kraj radnog vremena ovog petka, situacija je sve alarmantnija.

Kolaps u saobraćaju: Jutarnja gužva na Gazeli i Brankovom mostu

Petak je dan kad je saobraćaj pojačan, ali se veoma retko dešava da budu gužve pre 17 časova kada bi većina ljudi trebalo da bude na svojim radnim mestima.

Međutim, danas su izgleda oboreni svi rekordi što se tiče zastoja u saobraćaju, jer su vozila u blizini Hajata i Ušća doslovno stajala, sa nadom da će se u nekom trenutku pomeriti bar za nekoliko centimetra.

Foto: Telegraf

Radovi na Brankovom mostu zbog kojih je zatvorena samo jedna saobraćajna traka opet su, prema sadašnjem stanju na ulicama, napravili kolaps.

Prema najavama Gorana Vesića, danas oko 18 časova biće otvorene sve trake za protok vozila, što bi trebalo da dovede do lakšeg funkcionisanja na ulicama.

Foto: Telegraf

Vozači u Beogradu svakog dana na ulicama treba da se naoružaju strpljenjem, kao i putnici koji koriste javni prevoz, ali nadamo se da će od sledeće nedelje sve funkcionisati mnogo bolje.

VIDEO: Pogledajte kako je izgledala nezapamćena gužva u Beogradu.

Daljinac

(Ivana Vlajković - i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    9. februar 2018 | 16:40

    Hahaha. Beogradjani petkom u selo da napune torbe u nedelju nazad u grad!!!

  • Sudija Pokrajac

    9. februar 2018 | 16:19

    Guzva je jer su zatvorene dve trake na brankovom mostu, a ne zato sto je petak

  • Sloba

    9. februar 2018 | 18:37

    Beograd je po voznji najgori grad evrope guraju se ko stoka nema sistema nema pameti od postovanja na neki normalan nacin ni da pricam ja sam srecan kad ga vidim iza mene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA