≫ 

Baka razbila glavu na koncertu Ace Lukasa i šokirala Hitnu: Sva krvava vikala da paze na njenu frizuru dok joj zavijaju glavu

Starija dama od 75 godina, sa sveže sređenom "ladnom trajnom", pala je na tribinama hale u Padinskoj skeli i raskrvarila glavu

  • 15

Čekajući početak koncerta Ace Lukasa u Padinskoj skeli, jedna baka se okliznula i povredila, ali nije dozvolila da joj ta "sitnica" uništi dugoočekivani izlazak.

Lukas na nastupu posvetio pesmu bolesnoj Marini Tucaković (VIDEO)

Starija dama od 75 godina, sa sveže sređenom "ladnom trajnom", pala je na tribinama hale u Padinskoj skeli i raskrvarila glavu.

Do nje odmah dotrčala dežurna ekipa Hitne pomoći, spremna da baku prebaci u Urgentni centar kako bi se uverili da nije zadobila teže povrede. Baka nije htela ni da čuje! Ona je ovu "ponudu" bez razmišljanja odbila uz objašnjenje da je došla na koncert i da nigde ne ide pre nego što Aca Lukas završi sa pevanjem.

I to nije sve. Dok su joj zavijali glavu, baka je opomenula lekare iz Hitne pomoći da paze da joj je pokvare frizuru, a zauzvrat im je obećala da po završetku koncerta mogu da je odvezu na detaljnije preglede.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    22. februar 2018 | 23:31

    Jadni su ovi zaposleni u Hitnoj, kako ih ponizavaju i zloupotrebljavaju. Umesto sto su pazili na babinu ,,trajnu" negde su mogli da spasu zivot.

  • Ccc

    22. februar 2018 | 21:20

    Bravo Lukac vazno da te sve zene vole,poludeše za tobom.Tebi čoveče novci ne trebaju kad te žene vole beskrajno

  • Srbenda

    22. februar 2018 | 23:37

    Zato je u Nemackoj zabranjeno licima preko 65 godina posle 21 kretanje nocu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA