Gradski sekretari i direktori javnih preduzeća na sastanku sa građanima Savskog venca

Predsednica Irena Vujović je istakla da ovo nije prvi put da Opština Savski venac organizuje za svoje sugrađane sastanak sa predstavnicima nadležnih gradskih službi i dodala da je prioritet da građani sa svojim predlozima i inicijativama u što većem broju učestvuju u radu opštine

  • 1

U prostorijama Opštine Savski venac danas je organizovan sastanak građana sa gradskim sekretarima i direktorima javno-komunalnih preduzeća u cilju što efikasnijeg rešavanja problema stanovnika Savskog venca.

Potpisan sporazum o saradnji između Opštine Savski venac i Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom

Na pitanja građana odgovarali su predsednica opštine Irena Vujović, gradski sekretar za poslove legalizacije Nemanja Stajić, sekretarka za finansije Jelena Tanasković, sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Podunavac, direktor JKP "Zelenilo Beograd" Slobodan Stanojević, direktor JKP "Javno osvetljenje" Aleksandar Cincar – Poposki i direktor JP "Gradsko stambeno" Nikola Kovačević.

Predsednica Irena Vujović je istakla da ovo nije prvi put da Opština Savski venac organizuje za svoje sugrađane sastanak sa predstavnicima nadležnih gradskih službi i dodala da je prioritet da građani sa svojim predlozima i inicijativama u što većem broju učestvuju u radu opštine.

Foto: Promo

- Pored redovnog prijema građana koji se vrši u opštini, ovo je još jedan od načina da se mnoga pitanja i problemi efikasnije reše – rekla je Vujovićeva i zahvalila gradskim sekretarima i direktorima javnih preduzeća na izdvojenom vremenu za razgovor sa građanima Savskog venca.

Na sastanku se najviše govorilo o problemima komunalne prirode. Prisutni građani su iznosili svoje predloge za uređenje javnih zelenih površina, saobraćajne infrastrukture, kao i ugradnje javne rasvete na određenim lokacijama na teritoriji opštine. Takođe, oni su ukazali i na probleme sa održavanjem zgrada, parkiranjem na neodgovarajućim mestima, a bilo je i dosta pitanja u vezi sa postupkom legalizacije objekata.

Foto: Promo

Gradski sekretari i direktori javnih preduzeća su, kao i do sada, izrazili spremnost da izađu u susret rešavanju problema građana Savskog venca. Zahvaljujući dobroj saradnji između Opštine i Grada Beograda na Savskom vencu je u prethodnih godinu i po dana realizovan veliki broj inicijativa građana, a ovaj vid saradnje će biti nastavljen i u budućnosti.

Na sastanku su prisustvovali i načelnici odeljenja Uprave opštine Savski venac.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJ

    23. februar 2018 | 14:59

    Svaka cast na naporima Irene Vujovic oko pomoci nama gradjanima Savskog venca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA