≫ 

Fotka iz centra Beograda od koje ćete se zalediti! Briga ga za zimu, briga ga za sneg, on na -10 šeta u sandalama i bermudama (FOTO)

Italijan (75) je uslikan u Ulici kralja Milana

  • 21

Dok smo svi cvokotali proteklih dana i gledali da se što pre sklonimo negde na toplo, ovaj sugrađanin imao je drugi problem. Dok smo se mi grejali, njemu je trebalo hlađenje. Toliko mu je bilo vrućina da je izašao napolje u bermudama, sandalama i majici kratkih rukava.

Bosanac ima 75 godina i šeta po snegu u gaćama: Ljudi misle da je bolestan, a on je otkrio kako je jednom za svagda pobedio zimu (VIDEO)

Gospodin je uslikan u Ulici kralja Milana. Dok ispred njega "radi" lopata, a stidljivi zraci zubatog Sunca pokušavaju da otope gomilice snega, on šmekerski hoda, kao da ne žuri nigde, uživa u hladnoći koja štipa za obraze, a deluje da je čak podigao i kragnu majice. Temperatura je prepodne, kada je ovo slikano, bila u minusu.

Da li je gospodin samo skoknuo iz stana ili automobila negde da nešto obavi ili prosto voli kada mu je hladno, ne zna se. Sigurno je da su ga prolaznici gledali u čudu i, verovatno se, krstili. Bilo kako bilo, svaka čast na ovakvom čeličenju.

Foto: Čitalac Telegrafa

Reč je zapravo o 75-godišnjem Italijanu. Ne zna se zašto, ali godinama se ovako oblači zimi. Proveo je i mesec dana u Rusiji, u zimskom periodu. Njegova supruga kaže da su i Rusi bili šokirani.

A jedna naša sugrađanka kaže da je provela sa njim 15 minuta po vejavici od pre 2 dana, a gospodin je najnormalnije stajao u sandalama u dubokom snegu.

- Nije se ni zacrveneo od zime, kao da je proleće! - šokirana je bila ova Beograđanka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA